
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عبدالرضا مهدی بادی در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: بخش کویری بادرود با 1300 هکتار سطح زیر کشت درخت انار و تولید 26 هزار تن انار، مقام دوم استانی را داراست، ولی متاسفانه از گذشته تا به حال آفت کرم گلوگاه انار، سبب مشکلاتی برای انارهای این منطقه شده است.
وی افزود: حدود ۳۰ درصد تولید انار بادرود به کشورهای اروپایی و شرق آسیا صادر میشود و از حیث صادرات انار، بادرود در استان مقام اول را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز برداشت انار در منطقه، چند هفتهای است که باز هم نام این آفت بر سر زبانها افتاده و سبب بروز مشکلاتی برای کشاورزان، به خصوص انارداران شده است.
مهدی بادی افزود: با توجه به شرایط لارو گذاری و زندگی این آفت، شرایط آن به گونهای نیست که در سطح خارجی انار باشد تا بتوان با سم پاشی آن را نابود کرد و این سمپاشی کشاورزان هم عملی بیهوده است.
وی، پیرامون راههای جلوگیری از رشد و تکثیر این آفت، گفت: از کاشت درختان انجیر، زردآلو، هلو، آلو، گردو، سیب، به و گلابی در بین درختان انار خودداری شود و در فصل زمستان، انارهای باقیمانده در سطح زمین و باقیمانده بر روی درختان را جمعآوری و معدوم کنند.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز افزود: آبیاری درختان به صورت منظم و به موقع، رهاسازی زنبورهای ترکوگراما در سطح باغ که از رشد این لاروها جلوگیری میکند و استفاده از دستگاه تاج تراش برای حذف پرچمهای انار از دیگر راهکارهای مقابله با این آفت است.
وی درباره فعالیتهای انجام شده این اداره برای مقابله با این آفت، اظهار کرد: برای مقابله با این آفت راهکارهایی از قبیل برگزاری ۳۰ کارگاه آموزشی برای آموزش کشاورزان، رهاسازی زنبور تریکوگراما در ۱۵۰ هکتار از باغات شهرستان و توزیع ۳۰۰ دستگاه تاج تراش بین کشاورزان انجام شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد