به گزارش جام جم سرا به نقل از آفرینش، دکتر سپیده بانوا، استادیار بخش ترمیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران، در نهمین کنگره انجمن بین المللی تحقیقات دندانپزشکی ایران در جمع خبرنگاران گفت: برای اولین بار در کشور از روشی برای حفظ حیات عصب دندان استفاده کردیم. در این روش زمانی که دندان دارای پوسیدگی عمیق باشد، نیازی به از بین بردن حیات عصب دندان نیست. این روش با استفاده از مواد سیایام و امتیای انجام میگیرد.
وی افزود: در کشور ما میزان پوسیدگی دندان بسیار بالاست و علاوه بر آن که باید تلاشمان بر حفظ دندانهای دارای پوسیدگی عمیق باشد با استفاده از این روش میتوان با هزینه کمتری نیز دندانها را درمان کرد.
بانوا همچنین تصریح کرد: یکی از مشکلات کشورمان این است که ایمپلنت جای بسیاری از درمانهای محافظه کارانه را گرفته است در حالی که در کشورهای دیگر، ایمپلنت جزء آخرین درمانها حساب میشود. بنابراین در حال رایزنی هستیم که از طریق وزارت بهداشت این روش به سایر دندانپزشکان نیز آموزش داده شود.
کندی سرعت طرحهای تحقیقاتی دندانپزشکی
دکتر بانوا در بخش دیگری از سخنانش افزود: اساس دانش و درمانهای دندانپزشکی تحقیق و پژوهش است اگر تحقیقی صورت نگیرد دانش نیز تولید نمیشود ولی در چند سال اخیر به دلیل مشکلاتی که در بعد علمی از تحریمها ناشی شد، پژوهش کمی دچار ضعف شد. تجهیزات مناسب برای انجام پژوهشها یا کمیابند یا هزینه زیادی دارند و مواد دندانی که مورد بررسی و پژوهش قرار میگیرند در دسترس نیستند. با تحولاتی که صورت گرفته روزنههای امیدی در زمینه پژوهش در دندانپزشکی ایجاد خواهد شد که امیدواریم در سالهای آینده شرایط بهتری برای پژوهش ایجاد شود.
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
پیش هر دندان پزشكی میرم میگه باید عصب كشی بشه