به گزارش جام جم سرا، دکتر اشرف معینی اظهار کرد: مادرانی که حاملگی پر خطر داشتهاند و در حاملگیهای قبلی دچار دیابت شدهاند، مادرانی که مرگ ناگهانی جنین را در رحم تجربه کردهاند و همچنین مادرانی که وزن جنین قبلی آنها بیش از ۴ کیلوگرم بوده است، باید تا روز آخر زایمان قندشان را به طور مرتب چک کنند.
به نوشته مهر، عضو هیئت مدیره انجمن باروری و ناباروری ایران، سن ایده آل برای بارداری را ۲۲ تا ۲۵ سالگی دانست و افزود: هرچه سن حاملگی بالاتر از ۳۰ سالگی برود، ریسک و عوارض دوران حاملگی بیشتر خواهد شد. همچنین ۳ ماه قبل از بارداری به زنانی که قصد حاملگی دارند برای جلوگیری از برخی ناهنجاریهای سیستم عصبی مرکزی مصرف مکمل اسید فولیک توصیه میشود. علاوه بر این مصرف فست فودها در این دوران باید ممنوع شود و نمک، قند و شکر باید به میزان خیلی کمی مصرف شود زیرا امکان تهدید سلامت مادر و جنین را در پی خواهد داشت.
این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه با انجام سونوگرافی پس از هفته ششم تا هفتم ضربان قلب جنین رویت میشود، تصریح کرد: در صورتی که مادر جوان باشد و بیماری زمینهای نداشته باشد ممکن است تا پایان دوران حاملگی (۳۶ هفتگی) نیازی به سونوگرافی نداشته باشد. حال آنکه اگر مادری مبتلا به دیابت، تیروئید و... باشد سونوگرافی در فواصل نزدیکتری انجام خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد