یکی از موادغذایی برای صبحانه شیر است چون غنی از کلسیم و پروتئین است.
اما چرا رنگ شیر سفید است؛ این ته رنگ در اثر نوری که روی گلبولهای چربی شیر که اندازه آن کمتر از 5 هزارم میلیمتر است بوجود میآید.
این گلبولهای بسیار کوچک جذب نور نمیشوند اما موجب انعکاس میشوند که رنگ سفید را بوجود میآورد.
هر چقدر شیر چربتر باشد گلبولهای بسیار ریز آن بیشتر است درنتیجه شیر سفیدتر است.
برعکس، شیر کمچرب به دلیل پروتیئنهای شیر، طوسی رنگ به نظر میرسد و نور بسیار کمتری پخش میکند. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد