رستوران دامون که تنها 12 میز دارد، در زیر زمین خانهاش است؛ این زیر زمین را به محیطی شیک و تمیز تبدیل کرده و هر شب تنها میزبان 18 مشتری است. یکی دیگر از مشخصات اصلی این رستوران این است که تمامی غذاها و نوشیدنیهای این رستوران محصولات مزرعه کوچک خود دامون بوده که پشت خانهاش قرار دارد. او هر شب برای این مشتریان 15 نوع غذای منحصر به فرد درست میکند. نکته جالب این است که غذاهای این رستوران با داشتن قیمت بالا و حدود 300 دلار، مشتریان پر و پا قرص مخصوص به خود را دارد. / Odditycentral
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم