خامه، فشار خون را بالا می‌برد

برخی فکر می‌کنند که فقط نمک عامل افزایش فشار خون است، در حالی‌که همه غذاهای حاوی سدیم مانند تخم‌مرغ، خامه، شیر، جوش شیرین، فست فودها و کنسروها فشارخون را بالا می‌برند.
کد خبر: ۶۵۳۹۳۰

شیوا فرجی در گفت‌وگو با فارس در مورد نقش سدیم موجود در غذا و افزایش فشار خون گفت: نمک حاوی دو عنصر کلر و سدیم است که سدیم موجود در آ‌ن سبب بالا رفتن فشار خون و در صورت افراط در مصرف موجب سکته‌ قلبی و مغزی می‌شود. از طرفی پتاسیم به عنوان یکی از نیازهای اصلی بدن در پایین آوردن فشارخون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی بسیار موثر است.

وی افزود: برخی غذاها با این‌که شور هم نیست، اما حاوی سدیم بالایی است، به عنوان مثال یک تخم‌مرغ حاوی 80 میلی‌گرم سدیم و هر واحد شیر و خامه 50 کیلوگرم سدیم دارند. تمام غذاهای فرآوری شده و بسته‌بندی مانند سوسیس و کالباس، فست‌فودها، کنسروها، چیپس و پفک نیز سرشار از سدیم هستند، به طوری که در صد گرم آنها 1500 میلی‌گرم سدیم وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها