علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز شنبه در نطق پیش از دستور خود در سخنانی اظهار داشت: این چه ارزش جهانی است که کشورهای دیکتاتور چشم خود را بر روی کثافتکاری و فساد و ظلم و شکنجه مالیخولیایی رژیم شاه بستند تا این رژیم با عوامل فاسد خود مواد مخدر را در کشور رواج دهد، اما امروز که نظام اسلامی، حکومت مردم سالار را در کشور محقق کرد و همگان در سطح جهانی مبارزه ایران با مواد مخدر را ستایش میکنند، توسط سازمان ملل که باید عامل آرامش و صلح در جامعه باشد ارزشهای واقعی به سخره گرفته میشود و ایران به دلیل مبارزه با قاچاقچیان و اعدام آنها مورد اهانت قرار میگیرد؟
وی ادامه داد: این خیلی بیصفتی و بیوجدانی است؛ به نظر میرسد در مقابل تکرار اینگونه گزارشهای سازمان ملل باید در قانون و نحوه عمل مبارزه با مواد مخدر تجدید نظر کرد و بگذاریم این مغزهای علیل در سازمان ملل خودشان با مواد مخدر مبارزه کنند و دلیلی ندارد هم ملت ایران در راه مبارزه با مواد مخدر شهید بدهد و هم آنان اینگونه گزارشهای مغرضانه صادر کنند. این ظلم و دغلکاری تحت یک فضاسازی فرهنگی و سیاسی سازمان یافته است که همان نفاق مدرن است و چیزی به نام ارزشهای جهانی و انسانی علم کرده و پشت آن سنگر گرفتهاند تا به هر کجا که میلشان کشید تیراندازی کنند.
رئیس مجلس افزود: آیا دفاع از قاچاقچیان مواد مخدر ارزش جهانی است؟ واقعا خجالت آور است. کدام ارزش مشترکی از انسانها در مورد اعدام قاچاقچیان مواد مخدر مطلبی گفته است که دبیرکل سازمان ملل متحد را اینگونه به زیاد حرف زدن واداشته است.
سازمان ملل گزارشهای سیا و موساد را مبنای قضاوت خود قرار میدهد
لاریجانی گفت: بعد دیگر این نفاق مدرن در آغاز حرکت جدیدی است که کاملا مخالف آرمانهای این سازمان است. خط تشنج در صحنه جهانی نسبت به مناسبات ایران؛ آخر مگر سازمان ملل برای صلح ایجاد نشده است؟ هنوز مذاکرات هستهای گامهای اولیه خود را برمیدارد که توپخانه نفاق مدرن این سازمان راه افتاد. اگر اعلام میکردید که این سازمان که با بودجه همه کشورها اداره میشود، دربست گزارشهای سیا و موساد را مبنای قضاوت خود قرار میدهد و در انقیاد شیطان بزرگ است، کسی بر شما خرده نمیگرفت. ولی وقتی آن شعارهای مردم پسند را پس زمینه حمل این گزارشهای رژیم صهیونیستی و آمریکا کردهاید، پرده از چهره نفاق سازمان یافته بینالمللی برداشته میشود.
وی اظهار داشت: به نظر میرسد آمریکا متوجه شده است که در مذاکرات هستهای چیزی برای گفتن ندارد و باید بپذیرد که قطعنامههای آنان وجاهتی نداشته است، لذا به عوامل خود گفته که فضاسازی جدیدی بکنند تا در فضای غبارآلود بتوانند مذاکرات را از مسیر خود خارج کنند. مثل برخی حرفهای مقامات انگلیس در روزهای اخیر در پارلمان قلابی رژیم صهیونیستی که این روزها به سیرک سیاسی بامزههای ناهوشیار بدل شده است.
وزرای خارجه و اطلاعات درمورد سفر مقامات سایر کشورها به ایران بیشتر دقت کنند
رئیس مجلس گفت: پس مقامات آمریکا و سازمان ملل متحد بدانند که آنها عامل به هم زدن مذاکرات هستند و باز نگویند که ایران میز مذاکرات را ترک کرد؛ لازم است وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات در مورد سفر مقامات سایر کشورها با دقت عمل کنند و اجازه ندهند که دیگران با رفتار خود باعث توهین به ملت ما شوند. لذا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با این دو وزارتخانه جلسه بگذارند و این موضوع را پیگیری جدی کنند.
لاریجانی در خصوص اقدامات رژیم صهیونیستی تأکید کرد: مطلب دیگر در خصوص برخی اقدامات ایذایی در غزه و لبنان است که در پس سفرهای مکرر مقامات غربی به فلسطین اشغالی صورت گرفته است. شاید این رژیم دروغین را به صحنه آفرینی حماقتی جدید تشویق کردند که البته این ماجراجویی بدون جواب نمانده و نخواهد ماند و آغاز این تجاوزگری رژیم صهیونیستی بوده است که میتواند شکست جدیتری را برای این رژیم رقم بزند.
وی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی اقدامات اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد در گزارش خود نسبت به ایران و تحرکات رژیم صهیونیستی نسبت به مردم مظلوم فلسطین و لبنان را محکوم می کند و ملت ایران به همراه سایر مسلمانان مقاوم پایداری و استقامت را مبنای عمل خود در پاسخ به شیطنت آنان قرار خواهند داد.
لاریجانی در ابتدای سخنانش با اشاره به ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) اظهار داشت: شهادت دخت گرامی پیامبرخدا حضرت فاطمه زهرا(س) را به ملت ایران تسلیت میگویم؛ شخصیتی که پیامبر (ص) در مورد ایشان فرمود فاطمه پاره تن من است. کسی که ایشان را خوشحال سازد مرا خرسند ساخته است و کسی که او را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است. فاطمه گرامی ترین شخص در نزد من است و در جای دیگر پیامبر(ص) فرمودند؛ دخترم فاطمه(س) سیده زنان جهان از اولین تا آخرین است. او پاره تن من و نور چشم من و میوه دل من و روح من است.
وی ادامه داد: این سخنان پیامبر(ص) به دلیل تکرار در گوش همه پیروان پیامبر(ص) طنین انداز بود و بارها رسول خدا برای رهایی امت از ذلالت، عترت را همسوی قرآن شناساند و همگان را به بهره جستن از معارف آفتابگون و آموزههای دریاوار قرآن و تمسک آلالله فراخواند. اما عامل غفلت امت و عامل ناپایداری آنان در ظلم به فاطمه زهرا(س) را باید در عواملی چند جستجوکرد که بسیاری از این عوامل را حضرت فاطمه(س) در خطبه خود مطرح فرموده است.
رئیس مجلس افزود: این عوامل شامل سستی یاران و سکوت آنها و دورویی و حرکتهای منافقانه که ادامه این روند در حادثه کربلا مشاهده شد اما در این میان تغییر باورهای مردم و به شبهه کشاندن آنها با توسل به تبلیغات و عوامفریبیها و شعارهای مردم پسند که باطن آن ستم بر مردم بود از عوامل مهم ماجرا است که توانست باعث سردرگمی و غفلت جامعه شود، آن هم در مورد شخصیتی که همگان از بهترین بنده خدا بارها چنین تعابیر منحصربه فردی را شنیده بودند. این استراتژی فرهنگی آغازگر تغییر شرایطی بود که بعد در مبارزه با حکومت علوی و قرآن برسر نیزه کردن دیده شد و بعدها همین سیاست عامل شهادت امام حسن(ع) و امام حسین(ع) شد.
رضاشاه فاسد برای فریب مردم در عزاداریها سیاه میپوشید
لاریجانی اظهار داشت: در طول تاریخ اسلام و ایران بارها و بارها مسلمانان طعم تلخ مکر فریبکاران و منافقان و تزویرکاران را چشیدهاند. مگر رضاشاه فاسد برای جلب نظر مردم جلوی دسته عزاداران سیاه نمیپوشید و گل برسر نمیگذاشت؟ اما همین رضاشاه دیکتاتور دستش به خون مرحوم مدرس آغشته بود و مبارزان را به بند کشید.
وی گفت: محمدرضا شاه به زیارت خانه خدا میرفت و در سخنان خود احترام به اولیای دین میگذاشت، اما در عمل ریشه دین را میزد و با سازمان مخوف ساواک انقلابیون را به شهادت میرساند و با انواع شکنجهها با آنها مواجه می شد. نفاق در گذشته از بستر فرهنگ و سیاست استفاده میکرد اما با روحیه تمسک به مذهب و لسان سادهتر. اما امروز نفاق مدرن با تمسک به ارزشهای جهانی و انسانی و زبان فریبنده و پیچیده تر ظلم را به اسلام و به مسلمانان را، روا میکنند.اینجا است که آن سخن امام علی(ع) را به خاطر میآوریم که میگوید فاطمه (س) همواره مظلوم و از حق و میراث خود محروم بود.(تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر