"سیروس مقدم" کارگردان سریال "مدینه" با اشاره به پذیرفتن پروژه مناسبتی دیگر گفت: ما به نوعی سرباز و مسئول جبههای به نام جبهه فرهنگی هستیم و من فکر نمیکنم به هیچ سربازی گفته شود که بعد از یک ماه سربازی، به خانه روید و استراحت کنید و اگر دشمن حمله کرد شما در منزل باشید.
وی افزود: به محض تجاوز دشمن همان سرباز شبانه برمیگردد و از کشور خود دفاع میکند و من و سازمان صداوسیما هم مستثنی از این قاعده نیستیم.
کارگردان سریال "پایتخت" با اشاره به پیش تولید "مدینه" تصریح کرد: فراموش نکنیم که پروژه "مدینه" از سال پیش تولید و پیش تدارک خود را آغاز کرد و چون بعد از اتمام "پایتخت" کلید خورد به نظر کاری جدید به حساب میآید.
نیاز به استراحت داشتم
وی با اشاره به دشواری کار و ساخت سریال "پایتخت" اظهار داشت: دلیل اینکه سریال "پایتخت" کار دشواری بود، من خود نیاز به استراحت داشتم، ولی به قول بزرگترها، بهترین استراحت کار کردن است.
مقدم درباره داستان "مدینه" گفت: مدینه داستان زنی است که اتفاقاتی برای او میافتد که هیچکس حاضر نیست به جای او باشد.
وی ادامه داد: شرایطی به "مدینه"، "پریوش نظریه" تحمیل شده که با توکل به خدا از آن عبور میکند و از طرفی او احساس میکند که گویی خداوند میخواهد صبر او را بیازماید.
مقدم با اشاره بیشتری به داستان زندگی "مدینه" تصریح کرد: سکانس ابتدایی ما با نام "عبدی" آغاز شد که به عنوان شریک کارخانه "مدینه" با او دچار اختلاف میشود به این دلیل که "مدینه" هم صاحب بخشی از کارخانه شده ولی عبدی خیلی به کسب درآمد حلال معتقد نیست.
کارگردان "زیر هشت" افزود: در هر صورت یک جریان مادیگرایی اتفاق میافتد که موج آن عدهای را دربر میگیرد.
تفاوت مدینه با "تا ثریا"
مقدم درباره شباهات سریال "مدینه" با "تا ثریا" گفت: شبهات "مدینه" و "تا ثریا" در اسم آن است، ولی به لحاظ مضمون و نوع ادبیات ربط زیادی به "تا ثریا" ندارد و به اعتقاد من "مدینه" زنانهترین کار کارنامهام تا به امروز خواهد بود.
کارگردان این مجموعه مناسبتی درباره حضور اسپانسر "مدینه" خاطر نشان کرد: خبری از حضور اسپانسر در "مدینه" ندارم و فقط کارگردانی این پروژه را بر عهدهدار هستم. (باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد