جلیل نباتی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به این که نوع مواد غذایی مصرفی میتواند تاثیر بسزایی در کاهش یا افزایش حساسیتهای فصلی داشته باشد، اظهار کرد: نوع مواد غذایی مصرفی میتواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژیهای فصلی را کاهش داده یا برعکس این موضوع میتواند بدن را نسبت به آلرژنها تضعیف و آسیبپذیرتر کند. وی تاکید کرد: برای کاهش علائم التهابی و مشکلات موجود از حساسیتهای فصلی میتوان از موادی که آنتیاکسیدان بالا دارند و حاوی ویتامینهای A،C وE است؛ مانند چای سبز، سبزیجات با برگ سبز تیره نظیر اسفناج و کرفس، آب هندوانه و مرکبات استفاده کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد