جام جم سرا: محمد جواد کرمی افزود: از دی ماه سال گذشته تا به امروز افزایش قیمتی در این نوع نانها نداشتیم و در حال حاضر قیمت نان بربری ۷۰۰ تومان، نان حجیم و باگت فرانسوی بزرگ ۱۰۰۰ تومان، نانهای باگت متوسط ۶۰۰ تومان، نان ساندویچی ۵۰۰ تومان و نانهای تست به طور میانگین۲۵۰۰ عرضه میشود.
وی گفت: در طول ماه مبارک رمضان اتحادیه کنترل و نظارت مستقیم بر بازار دارد و از مصرف کنندگان درخواست میکنیم درصورت مشاهده هر گونه تخلف با شمارههای ۲۹ و ۷۷۱۹۴۰۲۸ و شماره های ۸۵ و ۷۷۱۹۱۱۸۴ تماس بگیرند که البته با رصدهایی که انجام دادیم هیچ گونه افزایش قیمتی را شاهد نبودیم.
کرمی با بیان اینکه در تهران ۵۸۰ واحد و در کل کشور بیش از ۳۸۰۰ واحد نانهای حجیم فعالیت میکند، اظهار کرد: برای استفاده از مصرف نانهای تیره و سبوسدار در حال فرهنگسازی هستیم.
به نقل از ایسنا، رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم تهران با بیان اینکه نانهای فانتزی از نظر کیفیت، ماندگاری و مواد اولیه بسیار بهتر از نان سنتی هستند افزود: در تهیه این نوع نان از حرارت غیرمستقیم استفاده میشود، همچنین از جوش شیرین که برای بیماریهای گوارشی و روده مضر است، استفاده نمیشود.
وی بیان کرد: کیفیت نان بستگی به عوامل مختلف از جمله گندم و آرد دارد و گندمهای وارداتی از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد