دانشکده شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه کمبریج با انتشار یک آگهی اعلام کرده که به دنبال یک پژوهشگر اروپایی برای تحصیل در مقطع دکترای شکلات است.
موضوع این دکتری که هزینه دوره تحصیل و تحقیق آن به مدت سه سال به طور کامل پرداخت می شود، یافتن راه حلی برای مقاوم کردن شکلات در دمای بالا و جلوگیری از آب شدن آن است.
متقاضیان تحصیل برای دکترای شکلات دو هفته برای ارسال تقاضای تحصیل فرصت دارند.
از برنده این بورس تحصیلی انتظار می رود درباره عواملی تحقیق کند که می تواند شکلات را که در حالت عادی در دمای نزدیک به دمای بدن آب می شود، در آب و هوای گرم تر هم به صورت جامد نگه دارد.
در آگهی کمبریج آمده است :این پروژه تحقیقی، صرفا تجربی و آزمایشگاهی است اما ریاضیات داوطلبان هم باید قوی باشند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم
بررسی آسیبهای نگاه غرب به مسأله زن در گفتوگوی «جامجم» با دکتر عاصمه قاسمی، جامعهشناس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد