به گزارش واحد مرکزی خبر، مجید احتشام در جمع خبرنگاران در بیرجند افزود: حذف عوارض صادراتی زعفران برای بستههای بالای 30 گرم، سبب شده تا صادرات زعفران ایران در سه ماه نخست امسال 19 درصد افزایش یابد.
وی با بیان این که سطح زیر کشت زعفران در کشور 85 هزار مترمربع است، اظهار کرد: از این اراضی، سالانه 250 تن زعفران تولید میشود، در حالی که میزان صادرات زعفران کمتر از تولید آن است. وی گفت: پارسال 232 تن زعفران در ایران تولید که از این میزان 137 تن به کشورهای عربی و اروپایی صادر شد. نایبرئیس شورای ملی زعفران با اشاره به این که این شورا بحث برند ملی زعفران را پیگیری کرده است، افزود: در هفته جاری ثبت ژنتیک زعفران و ثبت برند جغرافیایی آن در دست اجراست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد