ممنوعیت استفاده از 2 نوع پالم در بستنی

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از ممنوعیت استفاده از دو نوع پالم در بستنی‌سازی خبر داد.
کد خبر: ۷۲۲۸۱۸
ممنوعیت استفاده از 2 نوع پالم در بستنی

به گزارش ایسنا، مجید حاجی‌فرجی گفت: با توجه به نگرانی‌های ایجاد شده بابت استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی، کارگروه تخصصی روغن تشکیل جلسه داد که مقرر شد انستیتو با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نسبت به بررسی کارشناسی و پیشنهاد حد مجاز اسیدهای چرب مورد قبول فرآورده‌های لبنی مختلف اقدام کند.

وی افزود: در این جلسه به ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در مغز (میکس) بستنی تا اطلاع ثانوی تاکید شد. همچنین پیشنهاد شد با انجام پروژه‌های تحقیقاتی، امکان جایگزینی چربی‌های گیاهی مناسب با روغن پالم در محصولات لبنی بررسی شود.

newsQrCode
برچسب ها: بستنی پالم لبنیات
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها