قارچ، خیار، ادویهجات، فلفل تازه و کدو سبز از این دست خوراکیهاست.
100گرم قارچ حدود 20 کالری دارد و سرشار از پروتئین، آب و فیبر است. خیار هم منبعی غنی از آب و مینرال است که کالری بسیار کمی دارد. ادویههایی مانند فلفل، زردچوبه، کاری، آویشن، زیره سبز و غیره که به ذائقه بسیاری از افراد خوشایند است، کالری ناچیزی دارد و میتواند غذا را لذیذتر کند. فلفل تازه نیز عملکردی مانند ادویه جات دارد و با داشتن کالری صفر میتواند خوراک مناسبی برای مبارزه باکلسترول خون باشد. کدوی سبز هم حاوی مینرال، فیبر، ویتامین و پتاسیم است و هضم غذا را بهبود میبخشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید