به گزارش فارس، محمود واعظی در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات، افزود: در وزارت ارتباطات اعتقاد ما بر این است که مردم نباید برای استفاده از اینترنت و شبکههای اجتماعی دغدغه داشته باشند، زیرا اینترنت امکاناتی در اختیار مردم قرار میدهد که نمیتوان از آنها صرفنظر کرد.
وی تصریح کرد: به وسیله اینترنت در کنار امکانات ممکن است، یکسری مشکلات هم بهوجود آید و عدهای در کنار استفاده از آن مرتکب تخلف شوند که وظیفه ما این است که جلوی متخلفان را بگیریم و همان کاری را که پلیس انجام میدهد، ما انجام دهیم و نباید به دلیل تخلف چند نفر دیگران را از استفاده امکانات خوب محروم کنیم.
واعظی با بیان اینکه در 9 ماه گذشته فیلترینگ هوشمند را طراحی کردهایم، اظهار کرد: روی این پروژه سرمایهگذاری زیادی شده و از همه امکانات از جمله دانشگاهها، پژوهشگران و مرکز تحقیقات استفاده شده است.
وی افزود: مرحله اول را یک ماه دیگر اجرا میکنیم و مرحله دوم هم سه ماه بعد است و امیدواریم با این کاری که انجام میدهیم، بتوانیم امکاناتی را که مردم از آن استفاده میکنند، بخوبی در اختیار آنها قرار دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: هماکنون اینترنت وسیلهای است که همه افراد از قبیل دانشگاهیان و تجار از آن استفاده میکنند و نمیخواهیم به دلیل آنکه تعداد اندکی در کشور از این ابزار استفاده صحیح نمیکنند یا برخی از سایتهایی که از نظر ما مستهجن است و از نظر ما محتوایی مجرمانه دارد، به این بهانه، مردم را از امکانات مفید اینترنت برحذر داریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد مهلتی که قوه قضاییه برای پالایش شبکههای اجتماعی به وزارت ارتباطات داده بود و بنا به گفته شهریاری این مهلت روز گذشته به پایان رسیده بود، اظهار کرد: از این نامهها در دستگاههای مختلف مرتبط نوشته میشود، ما قبل از اینکه نامهای نوشته شود همین سیاست را داشتیم، بعد از نامه هم همین سیاست را دنبال میکنیم.
وی بیان کرد: بنای ما مسدود کردن نیست، بلکه پالایش و صیانت است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد