مدیر دفتر فراهمآوری و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص این عمل جراحی گفت: روز گذشته خانواده یک خانم 26 ساله دانشجو که به علت تصادف، دچار مرگ مغزی شده بود در اقدامی پسندیده، رضایت خود را برای اهدای اعضای بدن فرزند خود اعلام کردند.
دکتر امین بحرینی افزود: در این عمل دو پیوند کلیه توسط همکاران اورولوژیست انجام شد و من نیز برای اولین بار پیوند کبد را در استان خوزستان به همراه همکاران خود انجام دادم.
وی گفت: اکنون وضعیت بیمار گیرنده کبد خوب است و کبد پیوند شده به خوبی کار می کند.در این عمل پیوند تیمی حدود 50 نفره از هفت صبح تا شش بعدازظهر فعالیت کردند.
مدیر دفتر فراهمآوری و پیوند اعضای دانشگاه علومپزشکی جندیشاپور اهواز در خصوص ضرورت انجام این گونه جراحیها در خوزستان گفت: بیماران زیادی ناچارند برای انجام عمل پیوند، به شیراز یا تهران مراجعه کنند و بعضی از آنها ماه ها در لیست انتظار قرار میگیرند تا شرایط پیوند فراهم شود که متحمل صرف هزینه های زیادی است.
بحرینی افزود: با تلاشهای رییس قبلی و دکتر ایدنی رییس فعلی دانشگاه علومپزشکی شرایط انجام این عمل در خوزستان فراهم شد بطوریکه برای انجام این گونه عمل در استان، در دورههای تخصصی پیوند کبد در شیراز حضور یافتیم و تجهیزات مورد نیاز نیز برای انجام این جراحی در استان فراهم شد و با شرایط ایدهآل برای اولین بار این پیوند کبد در استان با موفقیت صورت گرفت.
وی با اشاره به وجود 60 بیمار نیازمند پیوند کبد اورژانسی در لیست انتظار استان گفت: بعضا تعدادی از این بیماران در لیست انتظار پیوند شیراز قرار دارند که باید چند ماه در انتظار بمانند.
این فوق تخصص جراحی پیوند کبد، کلیه و پانکراس افزود: مشکل اصلی ما در استان اهدای عضو است و آمار اهدای عضو در این استان به علل مختلف پایین است.(ایرنا)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد