۸ قابلیتی که با مهاجرت از ویندوز فون به اندروید از دست خواهید داد

اگر هم‌اکنون قصد خرید یک گوشی هوشمند نه‌چندان گران‌قیمت را داشته باشید، بدون شک بعد از مراجعه به بازار با انبوهی از گوشی‌های مبتنی بر اندروید و در پله‌ای پایین‌تر با محصولات اپل مواجه می‌شود؛ اما اگر کمی بیشتر دقت کنید گوشی‌هایی با ظاهری خاص و متفاوت در رنگ‌هایی شاد را خواهید یافت که از سیستم‌عاملی به نام ویندوز فون بهره می‌برند.
کد خبر: ۷۶۱۵۴۳
۸ قابلیتی که با مهاجرت از ویندوز فون به اندروید از دست خواهید داد

به گزارش جام جم کلیک: اگر هم‌اکنون قصد خرید یک گوشی هوشمند نه‌چندان گران‌قیمت را داشته باشید، بدون شک بعد از مراجعه به بازار با انبوهی از گوشی‌های مبتنی بر اندروید و در پله‌ای پایین‌تر با محصولات اپل مواجه می‌شود؛ اما اگر کمی بیشتر دقت کنید گوشی‌هایی با ظاهری خاص و متفاوت در رنگ‌هایی شاد را خواهید یافت که از سیستم‌عاملی به نام ویندوز فون بهره می‌برند. متأسفانه جو حاکم بر اکثر بازارها به دلایلی نامعلوم بر ضد این پلتفرم است، بر همین اساس ما قصد داریم در ادامه ۸ قابلیتی که با مهاجرت از ویندوز فون به اندروید از دست خواهید داد را بازگو کنیم.

در ابتدای راه باید این نکته را ذکر کنیم که در چند روز آینده یا دقیق‌تر بگوییم اول بهمن ماه قرار است از نسخه جدید ویندوز فون که نسخه موبایلی ویندوز ۱۰ هست رونمایی شود. با معرفی نسخه نهایی ویندوز ۱۰ انتظار می‌رود توسعه‌دهندگان بتوانند یک برنامه را بر روی دستگاه‌های مختلف از گوشی هوشمند گرفته تا سیستم‌های رومیزی به اجرا درآورند.

برنامه های رسمی و غیر رسمی
بر کسی پوشیده نیست که فروشگاه نرم‌افزاری ویندوز فون هنوز جا برای پیشرفت دارد، اما این وضعیت رو به بهبود است. به قول معروف نا امیدی مادر اختراعات است و این جمله بدون شک در مورد توسعه‌دهندگان ویندوز فون به درستی صدق می‌کند. اگر یک برنامه محبوب در فروشگاه نرم‌افزاری ویندوز فون وجود نداشته باشد شما می‌توانید مطمئن باشید که عده‌ای در حال توسعه آن و حتی بهتر از آن هستند.

شاید وجهه خوبی نداشته باشد، اما درواقع همین موضوع یکی از مسائل موردعلاقه بسیاری‌ها درباره ویندوز فون است. درست است که برنامه رسمی Snap Chat اکنون در فروشگاه نرم‌افزاری ویندوز فون وجود ندارد اما یک برنامه غیررسمی از این سرویس هست که بسیار بهتر از نسخه اصلی اندرویدی عمل می‌کند. این موضوع در رابطه با نسخه رسمی اینستاگرام که چندی پیش برای ویندوز فون عرضه شد هم صدق می‌کند. مطمئناً صدها انتخاب جایگزین برای توییتر وجود دارد اما در اندروید خدمات آن‌قدر سریع ارائه می‌شوند که متأسفانه تلاش برای عرضه نسخه مشابه از بین می‌رود.

شخصی سازی
کاشی های بسیاری از برنامه‌ها چه در تصویر زمینه و چه در رنگ عمومی سیستم می‌توانند شاهد تغییرات زیادی باشند و لذت نامحدودی را در اختیار کاربر قرار دهند. شخصی‌سازی همیشه کاری سرگرم کننده‌ای بوده است. بدون شک با تفکری از که از ویندوز فون در بین عموم القا شده، به این سادگی نمی‌توان حرفی از برتری ویندوز فون در قسمت شخصی‌سازی در برابر اندروید به میان آورد. درست است که شما نمی‌توانید قالب کلی یا شکل آیکون‌های ویندوز فون را تغییر دهید اما می‌توانید عکس زمینه صفحه اصلی و رنگ کلی سیستم‌عامل را عوض کنید. این دو امکان تغییرات بسیار چشمگیری را ایجاد می‌کنند.

شاید فکر می‌کنید در اندروید لانچرهای زیادی با امکان تغییر تم اصلی وجود دارد؛ اما سهولت تغییر رنگ قسمت‌های اصلی در ویندوز فون فوق‌العاده است و نیازی به هک کردن سیستم‌عامل نیز وجود ندارد.

مدریت مصرف انرژی
یکی از کاربردی‌ترین مواردی که با خرید یک گوشی اندرویدی است دست خواهید داد، قابلیت Battery Saver در ویندوز فون است. این قابلیت زمانی ملموس‌تر می‌شود که شما به شارژر دسترسی نداشته باشید. وقتی این ویژگی فعال است امکاناتی که مصرف زیادی از باتری دارند را خاموش می‌کند. در این حالت برنامه‌ها در پس‌زمینه فعال نمی‌مانند، ایمیل‌ها به‌روز نمی‌شوند،‌ کاشی‌های زنده غیرفعال می‌شوند اما امکانات اصلی مانند تماس و پیامک کماکان به کار خود ادامه می‌دهند.

در ویندوز فون ۸.۱ ویژگی Battery Saver بهتر شده است. حالا شما تصمیم می‌گیرید هنگامی که ویژگی ذخیره انرژی روشن است چه برنامه‌هایی در پس‌زمینه گوشی فعال بمانند. البته گوگل قابلیتی مشابه Battery Saver را به نسخه ۵ اندروید اضافه کرده است، اما این کجا و آن کجا.

کنترل صدا
بسیاری‌ها از نحوه کنترل صدا در اندروید بیزار هستند، زیرا باید دائماً صدا را برای موارد غیر دلخواه تغییر دهند. در برخی دستگاه‌های قدرتمندتر مانند Nexus 7 آیکون تنظیمات کوچکی هست که به شما اجازه می‌دهد صدای فایل‌های مدیا و اعلانیه ها را تغییر دهید. اگر گوشی هوشمند شما به هر دلیلی از این آیکون محروم است، تنها می‌توانید صدا را برای تمام قسمت‌ها به‌صورت یکجا تغییر دهید.

ویندوز فون در این زمینه بهتر عمل می‌کند، تنها کافیست دکمه تغییر ولوم را فشار دهید تا بتوانید صدای Media + Apps را به‌صورت دستی تنظیم کنید. همچنین با باز کردن منوی کشویی می‌توان میزان صدای سایر قسمت‌ها همچون زنگ و اعلانیه ها را تنظیم کرد، حتی گزینه مجزایی برای روشن و خاموش کردن حالت ویبره دستگاه تعبیه شده است.

روان مثل کره
اگر یک‌بار هم با گوشی‌های میان رده متنی بر سیستم‌عامل ویندوز فون کار کرده باشید، بدون شک از اجرای بی‌عیب و نقص اپلیکیشن ها شگفت زده شده‌اید. اندروید از روزهایی که یک تلفن پر از اشکال و لگ بود راه طولانی را پیموده اما هنوز جا برای پیشرفت دارد. برگ برنده دیگر ویندوز فون اجرای روان و بدون مشکل اکثر برنامه‌ها حتی بر روی گوشی‌هایی پایین رده است. باید اعتراف کنیم در نکسوس ۵ که یکی از پرچم‌داران اندرویدی به شمار می‌آید لگ زیادی دیده نمی‌شود، اما این همه‌ی آن چیزی نیست که باید باشد. پس برای بهترین خرید، پیشنهاد می‌کنیم گشت کوتاهی در بازار بزنید تا با آخرین مدل سری لومیا آشنا شوید.

وجود دکمه سخت افزاری تصویر برداری
دکمه اختصاصی سخت‌افزاری برای دوربین، قابلیتی است که بسیاری از تولیدکنندگان آن را نادیده می‌گیرند. برخی از گوشی‌های اندرویدی با دکمه سخت‌افزاری دوربین ارائه می‌شوند اما اکثر آن‌ها از این ویژگی محروم‌اند، اما مایکروسافت از تولیدکنندگان می‌خواهد که همیشه این دکمه را در نظر بگیرند. داشتن یک دکمه دو مرحله‌ای برای دوربین در گوشی‌های هوشمند به شدت مفید خواهد بود.

این دکمه نه تنها برای فوکوس و ثبت تصاویر پویاتر مفید است بلکه با استفاده از آن می‌توان هنگامی که گوشی قفل است هم دوربین را راه اندازی کرد. اکثر گوشی‌های مبتنی بر اندروید در صفحه لاک اسکرینشان میانبری برای راه‌اندازی دوربین دارند اما این روش به راحتی فشار دادن یک دکمه روی دستگاه نیست. گوشی‌های مختلف الگوریتم‌های متفاوتی برای عکاسی دارند و همین امر سبب سردرگمی کاربر می‌شود، اما در گوشی‌های ویندوزفونی تنها کافی است دکمه مخصوص دوربین را فشار دهید تا لحظه‌ای به یاد ماندنی ثبت گردد.

عملگر چند وظیفه ای
بدون اغراق باید بگوییم که نحوه نمایش MultiTasking در ویندوز فون از اندروید زیباتر و قابل اعتماد تر است. شما در گوشی ویندوز فونی یک تصویر کامل از برنامه‌های در حال اجرا می‌بینید و نه یک لیست از آنها؛ این به نظر سریع‌تر و مطمئن‌تر خواهد بود. گاهی اوقات وقتی در مولتی تسکینگ اندروید بر روی برنامه‌ای تپ می‌کنید آن برنامه باز نمی‌شود. به لطف قدوم اندروید آب‌نبات‌چوبی شیوه مولتی تسکینگ کارتی برگشته، اما بازهم نمی‌توان تصویری کاملی از برنامه در حال اجرا داشته باشید.

لیست برنامه هایی پویاتر
آخرین موردی که با صرف‌نظر کردن از خرید یک گوشی مبتنی بر ویندوز فون از داست خواهید داد، لیست برنامه‌های عمودی و روتین است. اکثر افراد در مورد صفحه اصلی ویندوز فون و کاشی‌های زنده‌اش اطلاعاتی دارند، اما اگر در صفحه اصلی به سمت راست سوایپ کنید لیست کاملی از برنامه‌ها را به‌صورت عمودی و به شکل آیکون به همراه اسم آن‌ها می‌بینید. برنامه‌ها بر اساس الفبا مرتب شده‌اند و با تپ روی یک حرف می‌توانید به حرف دیگری در لیست جهش کنید. نسبت به شیوه ترتیب چینش برنامه‌ها در نسخه‌های مختلف اندروید، ترتیب قرارگیری و پیدا کردن برنامه مورد نظر در ویندوز فون به مراتب آسان‌تر است.

به همین دلیل برای کارکرد روزمره در اندروید، مجبور به استفاده از یک لانچر کمکی همانند Yahoo Aviate launcher خواهید بود که برنامه‌ها را بر اساس دسته‌بندی‌های مختلف نمایش می‌دهد. البته در گوشی‌های سامسونگ هم به یمن وجود رابط کاربری تاچ ویز، می‌توان حالت پیش‌فرض اندروید را به لیست عمودی تبدیل کرد.

در صورت تمایل می‌توانید نظر خود را در رابطه با موارد برشمرده، با ذکر دلیل در قسمت دیدگاه‌ها با ما در میان بگذارید.

منبع: فارنت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
م
United States
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۳۰
۰
۰
كدوم شركت وارد كننده نوكیا اسپانسر شما شده است.
خداوكیلی یه نگاه به این چند ویژگی بنداز بعد بگو كدوم اینقدر مهمه كه باعث بشه اندروید استفاده نكرد.
اون كاشی ها كه میگی با یه جستجوی ساده در برنامه های اندرویدی می توانید پیدا و نصب كنید و استفاده كنید.
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
۰
۰
این قابلیت ها چندان اهمیتی ندارن كه بخاطرشون سیستم عامل ویندوز فون رو انتخاب كنیم
مجید
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
۰
۰
این قابلیتها چیزهای مهمی نیستن فقط یك امكانی هست كه فعلا حرفشو زدن، اگر اجرایی بشه از همه سیستم عامل ها میزنه بالا، اونم اجرای برنامه های آندروید روی ویندوزفونه والسلام

نیازمندی ها