به گزارش واحد مرکزی خبر، گلنار نصراللهی در نشست خبری مشترک با تشکلهای صنایع نساجی با تاکید بر اینکه دیوار بلند تعرفه باعث ترغیب قاچاق میشود، افزود: صنعت نساجی کشور مشکلی با واردات پوشاک و محصولات نساجی با کیفیت خارجی که حقوق گمرکی میپردازد، ندارد بلکه مشکل این صنعت محصولاتی است که بدون پرداخت حقوق گمرکی به کشور قاچاق میشود و توان رقابت را از تولیدکننده داخلی میگیرد.
وی با بیان اینکه سهم پوشاک داخلی از بازار کشور 50 تا 60 درصد است، اظهارکرد: در جلسات سه گانهای که با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشتیم، قرار شد کمیته راهبردی حمایت از تولیدات صنایع نساجی با هدف مبارزه با کالای قاچاق تشکیل و فعال شود.
نصراللهی همچنین به موضوع تعرفه ترجیحی با ترکیه و تصریح اشاره کرد: انعقاد این توافقنامه به این معنی نیست که درهای کشور روی محصولات نساجی و پوشاک ترکیه باز شده، بلکه حقوق ورودی پوشاک ترکیه مشمول پرداخت 120 درصد تعرفه است.
وی به برگزاری نمایشگاه صنعت نساجی و پوشاک ترکیه در تهران اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه که همزمان با نمایشگاه صنعت نساجی و پوشاک کشور برگزار میشود، بدون حق فروش است و تنها به ارائه توانمندیهای دو کشور در این عرصه میپردازد.
نصراللهی یادآور شد: ارزش تجارت جهانی صنعت نساجی و پوشاک در دنیا 709 میلیارد دلار است و با توجه به ارزش افزوده بالای صنعت نساجی و پوشاک در دنیا و ایران و همچنین اشتغالی که ایجاد میکند، لازم است به این صنعت دیرپا در کشور توجه پیشتری شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد