آرمان: من یک اصولطلب هستم!
جناب آقای اسدالله بادامچیان روز گذشته مصاحبهای را با یکی از خبرگزاری های کشور انجام دادهاند که در این رابطه ما بد ندانستیم تا این گفتوگو را کمی بیشتر برای شما باز کنیم، بفرمایید: آقای بادامچیان: با عرض سلام، تعداد روزنامههای اصلاحطلب خیلی بیشتر از روزنامههای اصولگرا است، چه وضعشه؟! اما با همه اینها باز هم مردم با اصولگرایان هستند.
من: بنده هم خدمت شما سلام عرض می کنم، اگر همشهری، کیهان، اطلاعات و هما را اصلاح طلب بدانیم و از آنجایی که وطن امروز انصافا و اکیدا و شدیدا و قویا و تمام قد اصلاح طلب است، بنده با حرف شما شدیدا و قویا و اکیدا موافقم، البته همانطور که در جریان هستید در طول تاریخ اصلاح طلب ها آدم های بیکاری بودند که هیچ کاری به جز انتشار روزنامه بلد نبوده و نیستند!
آقای بادامچیان: من عاشق شنیدن صدای موافق هستم، ادامه بده!
من: فقط متاسفانه نمی دانم چرا با این همه جریده اصلاح طلب و مردم اصولگرا دوست و اصولگرا محور، سال گذشته آقای روحانی رئیس جمهور کشور شدند!
آقای بادامچیان: اولا مردم گاهی دوست دارند مانند رونالدینیو یک سمت را نگاه کنند و به یک سمت دیگر پاس بدهند، دوما اصلاح طلبها عادت دارند از خانه تا محل رای گیری مخ مردم را بزنند و رای جمع کنند، سوما هر دو فرضیه فوق غلط است، اصلا روحانی شخصا اصولگراست.
من: عموما چی؟ بگذریم... پس چرا وزرای ایشان رد صلاحیت می شوند و هفته ای چهار بار به مجلس احضار می شوند!
آقای بادامچیان: یعنی تو نمیدونی؟!
من: می تونم حدس بزنم، اولا ایشان انتخاب شد چون مردم اصولگراها رو دوست داشتند و طبیعتا به شخصیت هایی مانند آقایان قالیباف و جلیلی که اصلاح طلب هستند، رای نمی دادند.
نمایندگان محترم مجلس هم که دیگر تابلو است اصلاح طلب هستند و در نتیجه نمی گذارند وزرای یک دولت اصولگرا کارشون رو انجام بدهند، به نظرتون چرا مردم اصولگراها رو دوست دارند؟
آقای بادامچیان: دوست داشتن که دلیل نمی خواد، شما بگو چرا دوست نداشته باشند؟!
من: البته با اتفاقاتی که دولت اصلاح طلب آقای احمدی نژاد رقم زد، نباید غیر از این هم انتظار داشت!
آقای بادامچیان: البته در مورد اون دولت هم سختگیری کردیم، نهایتا پروندههای دولت عدالتمحور اصلاح طلب به 5 عدد میرسد.
من: همین دیگه، پنج تا زیاده، چون توی دولتهای اصولگرای اصلاحات(!) و دولت اصولگرای تدبیر و امید تعداد به این عدد نمی رسید، نتیجه این می شود که دسته جمعی برویم و حالشو ببریم، دولت اعتدال هم یعنی دولت اصولگرا، کلید آقای روحانی هم در راستای باز کردن قفل هایی بود که دولت اصلاح طلب سابق روی هر در نصب کرده بود، در نتیجه بنده یک اصول طلب دو آتیشه هستم!
شرق: مراسم خواستگاری «دارا» از «باربی»
شرکت سازنده عروسکهای باربی اعلام کرده نسل جدید باربیها میتواند با کودکان گفتوگو کند و مکالمات آنها را بهخاطر بسپارد.
به همین مناسبت میزگردی با حضور خواهران عزیزمان سارا و باربی و برادر ارزشمندمان دارا برگزار کردیم؛
آمبول: باربیخانوم آیا شما قبل از این با دارا و سارا آشنا شده بودید؟
باربی: بله. من مادرم بهم گفته اگر ورزش نکنم شبیه ایشون میشم. ولی الان که ایشونرو از نزدیک دیدم خیلی هم مهربان و ردیف هستند و روح آریاییشون منرو تحتتاثیر قرار داده و اینکه گذشته و فرهنگ خودشونرو فراموش نکردند و بر نکات مهم تاریخشون اصرار دارند برام خیلی ارزشمنده. مثل همین الان که بوی قورمهسبزی میدهند. این از سارا. اما با تصویر دارا هم در دبیرستانمان آشنا شدم که معلممان توضیح داد مردان غیوری در شرق زندگی میکنند که روی همهچیز حساسیت زیاد دارند و این حساسیت زیاد باعث میشود خیلی جوش بزنند، برای همین این عزیزان صورتهای پر از جوشی دارند که نمیدانند باهاش چیکار کنند و همین امر سبب میشود که خیلی زود جوش بیاورند و هی جوش بزنند.
دارا: این خانم باربی گول هیکلشرو خورده که با من اینطوری حرف میزنه؟
آمبول: ببخشید آقای دارا، اگر کسی قرار باشد گول هیکلش را بخورد شمایی نه باربیخانوم.
دارا: نه داداش. الان زمونه عوض شده. زنجماعت اگر گول هیکلشرو بخوره، مرد باجنمی مثل منرو هم بازی میده. ننهم همیشه میگه مراقب باش دارا، گول هیکلترو نخوری که آخرش گول زنیرو که گول هیکلشرو میخوره میخوری و کارت زار میشه.
آمبول: ببخشید سارا خانوم. شما نظری ندارید؟
سارا: نه. هرچی داداش دارام بگه.
آمبول: آقای دارا نظر شما درباره باربیخانوم چیست؟
دارا: نظرم مثبت است. یعنی من با باطن این باربیماربیها مشکل دارم، اما با ظاهرشان هم مشکل دارم. یعنی اگر یکطوری بود که ظاهر و باطن افراد یکی نبود خوب بود و آدم میتوانست راحت تشکیل خانواده بدهد. راستش داداش من سهبار تا حالا از روی ظاهر افراد قضاوت کردم و ازدواج کردم که متاسفانه باطن آن افراد به زیبایی ظاهرشان نبود. برای همین تصمیم گرفتم با ظاهر افراد مقابله کنم و با باطن افراد مقابلهبهمثل کنم تا تولیدمثل زیبایی در پیش داشته باشیم.
آمبول: من نفهمیدم چی گفتید. خلاصهاش یعنی چی؟
دارا: من میخوام همینجا از باربیخانوم خواستگاری کنم. البته تا پیش از این مشکل باربی فقط ظاهرش بود که متاسفانه جدیدا زبان باز کرده. اگر قول بدهد، [ببین آمبولجان دارم جلو شما ازش قول میگیرمها]، خلاصه اگر باربیخانوم قول بدهد حالا که علم پیشرفت کرده و ایشان زبان باز کرده، خیلی زباندرازی نکند و قول بدهد زبانش را در دهانش نگه دارد و جز برای بلهگفتن و چشمگفتن به اوامر بنده زبان به دندان بگیرد، بنده دنیا را میریزم به پاش.
آمبول: ئهوا. نظر شما چیست باربیخانوم؟
باربی: چهچیزی بهتر از ازدواج با مردی که داراست؟
آمبول: پس به سلامتی، این حیاط و آن حیاط میریزند نقل و نبات... ئهوا. ساراخانوم چرا داری گریه میکنی؟ چون مورد بیمهری برادر و خانواده محترم قرار گرفتهای؟ آیا از شرایط ناراضی هستی؟ برای همین گریه میکنی؟
سارا: نه عزیزم. این اشک خوشبختی است. داداشم داره خوشبخت میشه چی از این بهتر؟ یهعمر خدمت خودش و خانومشرو میکنم.
آمبول: پس من دیگر مزاحم نمیشم. راحت باشید.
سیاست روز: دوباره قیر و قیف
یک نماینده مجلس: با ۶ میلیون تومان وام ازدواج چطور میتوان توقع داشت که ازدواج و تشکیل خانواده شکل گیرد؟
کدام یک از پاسخهای زیر را منطقیتر میدانید؟
الف) عروس خانم و آقا داماد به محضر بروند و بعد از عقد از همراهان و میهمانان با یک ساندویچ فلافل با نان اضافه و دوغ پذیرایی کنند.
ب) مراسم ازدواج را در منزل یکی از اقوام برگزار کنند و به میهمانان ساندیس و کیک بدهند.
ج) روی کارت عروسی بنویسند هزینههای عروسی صرف امور خیر خواهد شد و بعد با شش میلیون تومان بروند دنبال کار بساز و بفروشی و با سود آن در مجلل ترین تالار شهر "لندن" جشن عروسی بگیرند.
د) شش میلیون تومان را از بانک بگیرند و بروند و همین نماینده مجلس را پیدا کنند و در یک هماندیشی استراتژیک به این سوال مهم فکر کنند که: با ۶ میلیون تومان وام ازدواج چطور میتوان توقع داشت که ازدواج و تشکیل خانواده شکل گیرد؟
نماینده لاهیجان: ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین قیر مورد نیاز در نظر گرفته شده است.
با توجه به اظهارنظر فوق باید منتظر باشیم که...
الف) یک روز قیر باشد و قیف نباشد
ب) یک روز قیف باشد و قیر نباشد
ج) یک روز قیر و قیف باشد و اعتبار مورد نیاز نباشد
د) یک روز اعتبار مورد نظر و قیر باشند ولی قیف نباشد
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: تغییر الگوی مصرف موادمخدر از سنتی به صنعتی به عنوان یک نگرانی است که امیدواریم با اقدامات انجام شده بتوان بخش عمده ای از این نگرانیها را کاهش داد.
به نظر شما برای حل این مشکل کدام یک از راهکارهای زیر موثرتر است؟
الف) در زمینه ترغیب به مصرف موادمخدر سنتی فرهنگسازی کنیم.
ب) در میادین و چهارراههای شهر ابزارآلات سنتی نظیر سیخ، قل قلی، منقل و وافور را به صورت رایگان توزیع کنیم.
ج) با شعار پیش به سوی موادمخدر سنتی، آقای دبیرکل ستاد و خانوادههایی را از نگرانی دربیاوریم.
د) هر سه گزینه فوق راهکارهای افتضاحی به شمار میآیند فلذا تا اطلاعثانوی هرکس هر چه دلش خواست، مصرف کند.
کیهان: گریه (گفت و شنود)
گفت: دیروز تمامی روزنامههای اصولگرا، با چاپ عکس در صفحه اول و گزارش مفصل از رونمایی سفینه فضایی ایران توسط رئیسجمهور استقبال کرده بودند.
گفتم: خب! منظور؟!
گفت: ولی روزنامههای زنجیرهای که اینهمه درباره حمایت خود از دولت سر و صدا میکنند، از کنار این خبر عبور کرده و این موفقیت بزرگ را نادیده گرفته بودند.
گفتم: کاش آقای رئیس جمهور با مشاهده این وضعیت و دهها رخداد مشابه دیگر، متوجه میشدند که دوستان واقعی دولت و مخالفان واقعی آن چه کسانی هستند!
گفت: روزنامههای زنجیرهای به لاف زدن و خلاف آن عمل کردن شهره شدهاند. با دولت دشمنی میکنند و در همان حال خود را حامی دولت مینامند.
گفتم: چه عرض کنم؟! آدم بدقوارهای، کودکی را در آغوش گرفته و میکوشید گریه او را ساکت کند. شخصی که شاهد ماجرا بود، گفت؛ آی عمو! این کودک از خود تو میترسد و گریه میکند. او را رها کن، آرام میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب