محمد اسلامی افزود: هماکنون ظرفیتهای قابل توجهی برای درمان ناباروری در کشور وجود دارد، ولی چون هزینههای درمان بالاست مردم به لحاظ مالی در مضیقه هستند و باید تمهیدات ویژهای در این راستا اندیشیده شود. یکی از روشهای مثمرثمر تحت پوشش قرار گرفتن این خدمات زیر نظر بیمهها است.
وی با اشاره به اینکه نرخ باروری کلی در کشور پایین است و این موضوع کل کشور را در برمیگیرد و تنها متوجه یک فرد نمیشود، اضافه کرد: در کشور سه میلیون زوج نابارور وجود دارد که درمان آنها نیازمند برنامهریزی است. از این حیث همه دستگاهها باید وارد عمل شوند؛ چرا که با این اتفاق خدمات و قیمت داروهای ناباروری متعادل میشود و مردم و به خصوص آنهایی که به لحاظ مالی در شرایط پایینی قرار دارند، میتوانند از این خدمات بهره بگیرند.
اسلامی با اشاره به نقش خیرین در این حوزه، تصریح کرد: خیرین در حوزه درمان ناباروری در کشور میتوانند نقش قابل توجهی داشته باشند؛ چرا که در هر برهه از زمان نیاز خاصی وجود دارد که خیرین در آن بخش میتوانند فعالیت کنند؛ هر چند ارائه خدمات ناباروری در کشور وجود دارد، ولی ممکن است این خدمات در کل کشور به طور یکسان توزیع نشده باشد، به همین جهت کسانی که میخواهند در بخشهای خصوصی و دولتی به گسترش خدمات در حوزه سلامت بپردازند یکی از اولویتهای خود را توجه به بخش ناباروری در کشور قرار دهند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد