به رغم این تلاشها عواملی چون قطعی برق در کاتماندو، کمبود موادغذایی و مشکل در دسترسی به تمامی مناطق زلزلهزده عملیات امداد و نجات را با سختی روبرو کرده است.
طبق آخرین آمار منتشر شده از میزان تلفات این حادثه طبیعی، دستکم 4400 تن در پی وقوع زلزله جان خود را از دست دادهاند و همچنین بیش از 8000 مجروح تحت درمان قرار گرفتهاند. به رغم اقدامات بینالمللی برای رساندن کمک به حادثهدیدگان این زمینلرزه بیمارستانها هنوز برای خدماترسانی به بازماندگان با کمبود کمکها مواجه هستند.
شبکه خبری سیانان در گزارشی اعلام کرد: در سراسر مناطق زلزلهزده هزاران نفر همچنان در خیابانها به سر میبرند و این ترس وجود دارد که ساختمانهای آسیبدیده به دلیل وقوع پسلرزهها تخریب شوند. میزان خسارات در کاتماندو پایتخت نپال فاجعه بار است؛ از معبدها تنها آوار باقی مانده، مردم در میان بقایای خانههایشان حبس شدهاند و بیمارستانها با کمبود ذخایر دارویی روبرو هستند.
به گفته مقامات داخلی نپال، اطلاعات در مورد مناطق دورافتاده کاتماندو در حال حاضر بسیار محدود است چرا که مسیرهای ارتباطی مسدود بوده و راه عبور وجود ندارد.
سازمان ملل متحد نیز در گزارشی اعلام کرد: زندگی هشت میلیون انسان بر اثر وقوع این زلزله مهیب مختل شده و حدود 1.4 میلیون نفر به موادغذایی نیاز دارند. همچنین این زمینلرزه مهیب که در 81 سال گذشته جزو مرگبارترین زلزلههای نپال بوده، موجب سقوط بهمن در اورست شده و 18 قربانی برجای گذاشته است.
وزارت گردشگری نپال اعلام کرد: بیش از 200 نفر در اورست گرفتار شده بودند اما به کمک بالگردهای امداد و نجات به سلامت بازگشتند و حدود 60 تن از آنها روز گذشته (دوشنبه) نجات داده شدند.
به گزارش شبکه خبری بیبیسی، با گذشت بیش از 50 ساعت از وقوع این حادثه مرگبار، همچنان اجساد قربانیان از میان آوار بیرون کشیده میشود و تقریبا تمامی نیروهای ارتش و پلیس به عملیات امداد و جستجوی قربانیان پیوستهاند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر