جام جم کلیک: علیرغم اینکه عینکهای واقعیت مجازی از دنیای واقعی و شبیهسازی آن دم میزنند، در عمل به گرافیک کامپیوتری وابسته هستند و بدون داشتن یک ساختار گرافیکی متحرک و با قابلیت بالا در ارتباط پذیری دوطرفه توسط کاربر و محیط، نمیتوانند حس واقعی بودن را به کاربر این عینکها القا کنند. این ساختار دقیقا مشابه ساختاری است که در بازیهای کامپیوتری به کار میرود، در بازیهای کامپیوتری طراحی ساختار یاد شده به کمک موتورهای بازیسازی یا گیم انجینها بسیار آسانتر از طراحی تکتک اجزا از ابتدا است و به همین دلیل نیز موتورهای بازیسازی برای عینکهای واقعیت مجازی نیز میتوانند بهعنوان یک گزینه بسیار مطلوب محسوب شوند.
شرکت اچتیسی با آگاهی از این امر به سراغ یکی از بزرگترین موتورهای بازیسازی جهان رفته است تا بتواند با استفاده از امکانات منحصربهفرد این موتور، قابلیتهای ویژه و جدیدی را به عینک واقعیت مجازی خود بیفزاید. در این راستا نیز موتور بازیسازی مشهور آنریل انجین 4 در خدمت ساخت امکاناتی ویژه برای عینک واقعیت مجازی اچتیسی خواهد بود.
شایان ذکر است که این امر موجب میشود تا این عینک بتواند بهصورت یک کنسول ویژه برای اجرای بازیهای کامپیوتری بسیار پیشرفته نیز عمل کند و این اقدام اچتیسی میتواند موجبات ورود این شرکت به یک بازار جدید را فراهم کند که ممکن است آینده این غول تایوانی را دستخوش تغییر کند.
شرکتهای مختلفی در این رده از امکانات ویژهای بهره میبرند که برای نمونه میتوان به پروژه مورفیوس شرکت سونی اشاره کرد که با کنسول پلیاستیشن 4 همخوانی کامل خواهد داشت و به نظر میرسد که آینده بازیهای کامپیوتری نیز به دست عینکهای واقعیت مجازی رقم خواهد خورد.
آناهیتا عیوضخانی
جام جم کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب