دکترمهدی پیرصالحی با بیان اینکه حدود 200 هزار نفر مجموع بیمارانی است که از داروهای تالاسمی استفاده میکنند در خصوص قیمت داروهای بیماران تالاسمی گفت: این نوع داروها به دو دسته عمده خوراکی و تزریقی تقسیم میشوند. در سال حدود 8میلیون داروی تزریقی مصرف داشتهایم که از این تعداد 4 میلیون وارداتی و مابقی از تولید داخل تامین میشود. برای داروی خوراکی دوز 500 میلی که مصرف بیشتری دارد حدود 500 هزار مجوز واردات میدهیم و برای تولید هیچ محدودیتی نداریم.
وی با تاکید بر اینکه در سال گذشته به نسبت سالهای قبلتر، بیشترین تامین را درباره این داروها داشتهایم، تصریح کرد: بیمار برای داروی خوراکی یا تزریقی تولید داخل هزینهای پرداخت نمیکند؛ یعنی یک قرص 3200 تومانی را رایگان دریافت میکند، اما اگر بخواهد همان دارو را وارداتی و از نوع برند مصرف کند باید از 22هزار تومان قیمتی که برای آن در نظر گرفته شده، علیرغم 20 هزار تومانی که از محل بیمه و حمایتهای وزارت بهداشت پرداخت میشود 2 هزار تومان الباقی را خود بیمار پرداخت کند. به همین دلیل و با توجه به مصرف هر روزه این دارو، مبلغ برای بیمار سنگین به نظر میرسد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، پیرصالحی افزود: جهت حمایت از تولید داخل، هزینه داروی داخل را صفر کردیم و لذا بیمار فقط هزینه داروهای وارداتی را به شرح مذکور، پرداختمیکند.
وی همچنین با اشاره به هزینه تولید حدود 11هزار تومانی داروی تزریقی داخلی توصیه کرد که با توجه به اینکه بابت این داروهای تزریقی هیچ هزینهای از بیمار اخذ نمیشود به نفع بیماران است که داروی داخلی مصرف کنند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد