جام جم کلیک: از زمانی که ادوارد اسنودن در حدود دو سال پیش به دنیای عمومی ما پای نهاده و با افشاگریهای خود توانست جهان را متوجه شنودهای سنگین اعمال شده توسط دولت آمریکا بر شبکه اینترنت مطلع سازد، موج جدیدی از انتظارات درباره آزادی استفاده از ساختارهای شخصی در اینترنت به راه افتاد. در این میان این امر به تدریج به سایر شبکههای ارتباطی نیز گسترش پیدا کرد و چند روز پیش بود که موضوع شنود مکالمههای تلفنی توسط دولت آمریکا به دادگاههای فدرال این کشور کشیده شد.
در پایان چند روز بررسی سرانجام دادگاه فدرال ایالات متحده اعلام کرد که شنود تلفنها توسط سازمان امنیت ملی آمریکا غیرقانونی بوده است و این ساختار باید به سرعت متوقف شود. این امر با عکسالعملهای بسیار متفاوتی روبرو بوده است و در طول مدت زمان کمتر از 4 ساعت از انتشار حکم این دادگاه، سیاستمداران آمریکایی به دو دسته موافق و مخالف این حکم تبدیل شدهاند. در جبهه مخالف که یکی از مهمترین چهرههای آنها نامزد سابق ریاست جمهوری آمریکا یعنی سناتور مک کین است، سعی دارند تا با یادآوری حادثه 11 سپتامبر، این شنودها را ضروری و لازمالاجرا نشان بدهند.
موضوع جالب این است که این شنود حتی توسط دادگاههای فدرال آمریکا نیز تائید نمیشود ولی برخی از سیاستمداران این کشور با وقاحت تمام درباره آزادی افراد به نحوی نظر میدهند که گویا جهان به آنها تعلق دارد. البته به احتمال فراوان فشارهای سیاستمداران موفقیت آمیز نخواهد بود و پروژه شنود، به زودی متوقف خواهد شد ولی دولت آمریکا در پس پرده به شنودهای همیشگی خود ادامه خواهد داد تا رسوایی دیگری برای مدتی کوتاه آنها را از این امر بازدارد.
احمد محمدحسینی
جام جم کلیک
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: