فقط کافی است دوستدار دل و جگر و قلوه باشید تا در کمتر از چند دقیقه سیخهای کباب شده در برابرتان قرار بگیرد. با این حال علاقه به جگر تنها به ایران محدود نمیشود و غذاهای متنوعی با این عضو خوشمزه حیوانی طبخ میشود. واویشکا یا همان خوراک جگر که در گیلان هم طرفدارانی دارد، ازجمله غذاهایی است که در روسیه پخته میشود. همچنین این غذا همان چغورپغور خودمان است که طریقه طبخشان هم یکی است. از کشورهای دور و بر که بگذریم، اسکاتلندیها همچنین غذایی را دارند که حتی بهعنوان غذای ملی این کشور شناخته میشود. هَگیس یا همان خوراک جگر اسکاتلندیها، در 25 ژانویه مصادف با سالروز تولد رابرت برنز، نویسنده و شاعر معروف این منطقه، صرف میشود. در این غذا جگر با پوره شلغم و سیبزمینی مخلوط میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا