مرده سوزی در برخی از کشورهای دنیا عملی رایج است که مناسک و مراسم مخصوص به خودش را هم دارد. در هند که شناخته شده ترین کشور دنیا برای مرده سوزی است همه اعضای خانواده جمع میشوند و معمولا به شکلی کاملا سنتی و با استفاده از چوب، عزیزانشان را میسوزانند.
در کشورهای دیگر این موضوع کمی متفاوت است و حتی کارخانههایی برای این منظور در نزدیکی گورستانها ساخته شده است. کورههایی که در این کارخانهها وجود دارند، برای هر ۴۵ کیلو جسد یک ساعت وقت لازم دارند.
به گزارش مهر، حالا در این میان چاقی در کشور اسکاتلند تبدیل به معضلی برای خانوادههای مردهها شده است، چون تابوتهایی که برایشان ساخته میشود؛ در کورهها جا نمیشوند و مردم مجبور میشوند آنها را خاک کنند البته برخی افراد هم هستند که به دلیل فرایند سوزاندن اجساد، پس از مرگ چاقتر میشوند و در این صورت امکان حمل تابوت آنها تنها با ماشینهای بزرگ امکانپذیر است و در این صورت خانوادههای آنها به جای حملشان به سمت کورهها، ترجیح میدهند در نزدیکترین گورستان دفنشان کنند.
سخنگوی انجمن ملی مراسم تشییع جنازه در اسکاتلند میگوید: این روزها نیاز این انجمن به سفارش تابوتهای بزرگتر از حد معمول به دلیل چاقی افراد بیشتر شده و این اتفاق همچنان در حال افزایش است.
مرکز اطلاعات مراقبت بهداشتی و اجتماعی میگوید ۶۵ درصد از بزرگسالان اسکاتلندی اضافه وزن دارند، در انگلستان این افراد ۶۲ درصد و در ولز ۵۸ درصد هستند که در این صورت ۲۷ درصد از افراد جامعه را افراد چاق تشکیل میدهند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد