
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با این حال نوعی فلفل در ایالت آسام هند کشت میشود که در امتحان کردن حتی یک ذره از آن، باید تامل کرد.
فلفل ناگاجولوکیا یا فلفل قرمز شبح، تندترین فلفل شناخته شده در جهان است که در سال 2007 نیز تحت همین عنوان ثبت شد. برای آشنایی با میزان تندی این فلفل باید به معیار اندازهگیری تندی اشاره کرد.
مقیاس اسکویل، مقیاسی برای سنجش تندی فلفلهای چیلی (تند) است که بیانکننده میزان کاپسیسین ـ مادهای که باعث تندی فلفل میشود ـ موجود در آن است.
براساس این معیار، فلفل قرمز شبح، بیش از یک میلیون حرارت دارد. این در حالی است که سس تند برند تجاری معروف تاباسکو که در برخی از رستورانهای خودمان هم ارائه میشوند، تنها 2500 تا 5000 حرارت دارند.
فلفل شناختهشده دیگر هالاپینیو است که ناگاجولوکیا بیش از 170 برابر از آن تندتر است. یکی از کشاورزان هندی که به کاشت این نوع فلفل مشغول است در مصاحبهای اعلام کرد که خوردن یک فلفل قرمز شبح، مانند تجربه کردن حالت مرگ است!
چمدان (ضمیمه پنجشنبه - روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد