به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر غلامرضا حاجتی با بیان اینکه برخی از بیخوابیها گذرا بوده و زمینهی استرس دارند، افزود: این گونه بیخوابیها معمولاً کوتاهمدت بوده و بین 3 الی 4 هفته به طور خودکار برطرف خواهند شد. اما ممکن است در صورت لزوم داروهای خوابآور هم تجویز شود.
این متخصص اعصاب و روان و عضو بسیج جامعه پزشکی با تأکید بر اینکه مصرف خودسرانه داروهای خوابآور عوارض خواهد داشت، تصریح کرد: مهمترین عارضه مصرف خودسرانه عادت فرد به مصرف این دارو است و حتی ممکن است در موارد شدیدتر به آن اعتیاد پیدا کند و در صورتی که قصد به ترک آن را داشته باشد به احتمال زیاد با ایست تنفسی و تشنج روبرو خواهد شد چه بسا که اضطرابی همیشگی را هم برای خود رقم میزند.
حاجتی اظهار کرد: زمانی که فرد به مدت دو هفته دچار بیخوابی شد، حتما باید برای ارزیابی و معاینه به پزشک مراجعه نماید که بهترین گزینه در این زمینه روانپزشکان هستند چرا که داروی بیخوابی بر اساس شرایط زندگی افراد باید تجویز شود.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه مصرف خودسرانه این دارو تا حدی افزایش یافته که حتی در برخی از موارد افراد مصرفکننده بستری میشوند چرا که این دارو باید توسط روانپزشک تجویز شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد