اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و در میان آن شیرینی قرار میگیرد. قدیمیترین دستور پخت اشترودل به سال 1696 میلادی برمیگردد که در کتابخانه وین نگهداری میشود.
اشترودل محبوبیت خاص خود را در قرن 18 و همزمان با امپراتوری هایسبورگ به دست آورد.
غذاهای اتریشی تحت تاثیر شیوه غذایی مردمانی از کشورهای مختلف مانند ترکها، سوئیسیها، فرانسویها، هلندیها و موارد دیگر بودهاند.
در زمانهای گذشته مردمان قاره سبز، برای تهیه شیرینی اشترودل از شیرینی شرقی باقلوا، متعلق به زمان امپراتوری عثمانی، الهام میگرفتند.
آوازه باقلوا از طریق ترکیه به مجارستان و سپس به اتریش رسید که الگویی برای طبخ این شیرینی شد.
اشترودل سیب در کنار شنیسل گوشت گوساله و تافلسپتز تهیه شده از گوشت در فهرست غذاهای ملی اتریش به حساب میآیند.
چمدان
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد