به گزارش جام جم آنلاین ، زوجی که ازدواجشان را با توجه به محیط زیست و حیات وحش کلید زده اند، اصرار دارند نامی از آنها برده نشود. آنها به گفتن سن و محل زندگیشان که تهران است بسنده میکنند و تاکید دارند که این تصمیمشان به هیچ وجه برای خود نمایی و گرفتن ژستهای زیستمحیطی که این روزها مد شده، نیست.
هرچند 10 روز از درج این مهریه زیبا در عقدنامه آنها میگذرد، اما ماجرا تازه رسانهای شده و میتوان از آن بهعنوان اتفاقی مثبت یاد کرد.
بانوی 29 سالهای که این مهریه را در نظر گرفته به جامجم میگوید: میتوان به مهریه نگاه خودخواهانهای نداشت و از آن برای کمک به انسان، حیات وحش و محیط زیست بهره گرفت.
او که یکی از فعالان انجمن یوز ایرانی نیز هست درباره تصمیماش توضیح میدهد: یکی از همکارانم از من پرسید به عنوان یک دوستدار محیطزیست چه مهریهای درنظرگرفتهای، همان لحظه به فکر ساخت آبشخور برای یوزپلنگ و دیگر گونههای جانوری افتادم. خانم طرفدار محیط زیست همان لحظه با همسرش تماس گرفت تا او را در جریان تصمیمش بگذارد.
آقای داماد نیز که 32 سال سن دارد و شغلش پرورش گل و گیاه است، به جامجم میگوید: از تصمیم همسرم تعجب نکردم و با او همراه شدم، چون هر دو دغدغههای زیست محیطی داریم.
مرد جوان ادامه میدهد: تلاش میکنم به سهم خود از تخریب جنگلها که در سراسر دنیا دارد اتفاق میافتد جلوگیری کرده و قسمتی از زمین را زنده نگه دارم.
روز عقد نیز زوج جوان به عاقد تصمیم خود را اعلام کردند، او نیز از چنین تصمیمی استقبال کرد. در این میان فقط باید هزینه ساخت آبشخور مشخص میشد تا در عقدنامه نوشته شود. زوج جوان نیز که از قبل به این مساله فکر کرده و هزینه ساخت آبشخور را از کارشناسان پرسیده بودند هزینه ساخت را هفت میلیون تومان در نظر گرفتند.
این درحالی است که مهریه عروس جوان ساخت یک آبشخور است که به احتمال زیاد درپناهگاه حیات وحش «دره انجیر» ساخته میشود.
زوج طرفدار محیط زیست تصمیم دارند در اولین فرصتی که این هزینه را در اختیار داشتند برای ساخت آبشخور اقدام کنند.
مهدی آیینی - روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر