به گزارش جام جم آنلاین، ناسی لِماک، غذای ملی و محبوب مردم مالزی است که برای پخت آن، برنج معطر را با شیر نارگیل مخلوط کرده و سپس داخل برگهای گیاه پاندانوس میپیچند. این غذای ساده
در واقع به عنوان وعده صبحانه طبخ میشود و محبوبیت آن تنها به مالزی محدود نمیشود.
کشورهای همسایه مانند برونئی، سنگاپور، اندونزی به ویژه ناحیه سوماترا و همچنین جنوب تایلند و فیلیپین، این غذای مالایی را نوش جان میکنند.
اولین بار نام این غذا در کتاب «شرایط زندگی مالایی» نوشته سر ریچارد اولاف در سال 1909 ذکر شده است.
در واقع این غذا ریشه در فرهنگ مالایی دارد و نام آن در مالایی به معنای «برنج چرب یا روغنی» است. اغلب این غذا با سس تند، خیار، ماهی سرخ شده، بادامزمینی بوداده و تخممرغ همراه است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد