خواص آنتی اکسیدانی انگور فرنگی کشف شد

محققان دانشگاه ایالتی کامپیناس دریافتند که پوست و گوشت انگور فرنگی نسبت به بلوبری و ذغال اخته خواص آنتی اکسیدانی بیشتری دارد.
کد خبر: ۸۴۸۹۴۱
خواص آنتی اکسیدانی انگور فرنگی کشف شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، محققان دریافتند که انگور فرنگی دارای ترکیبات شیمیایی خاصی است که در جلوگیری از استرس های اکسیداتیو مؤثر بوده و در نتیجه مانع از بروز سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شوند.

پوست انگور فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها و رنگ‌های طبیعی است که برای استفاده در صنایع غذایی نیز مفید است.

این پژوهش در مجله «Institute of Food Technologists» منتشر شده است.

گفتنی است، انگور فرنگی، سرده‌ای از گیاهان گلدار دولپه‌یی شامل ۱۵۰ گونه است. این گیاه، بومی مناطق معتدل نیم‌کره شمالی و رشته‌ کوه آند است.

انگور فرنگی‌ها درختچه‌ ای و خاردار و دارای میوه‌های سته می‌باشند. انگور فرنگی با نام «خارتوت» یا «گالش‌ انگور» نیز شناخته می‌شود.

چهار گونه انگور فرنگی به فرم گیاه درختچه‌یی به نام‌های گالش‌انگور معمولی، انگور فرنگی تیره‌گل، انگور فرنگی شرقی و انگور فرنگی قرمز در ایران وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها