به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یاسر اکبری این کار را «وارونه خوانی» نامید و با اشاره به اینکه از همان سالهای مدرسه این استعداد را داشته است، ادامه داد: در آن زمان چون آگاهی نداشتم فکر میکردم این کار هیچ چیز خاصی نیست و شاید همه بتوانند آن را انجام دهند.
این جوان 23 ساله سرپل ذهابی با بیان اینکه برای انجام وارونه خوانی هیچ تمرینی نداشته است، افزود: در ابتدا خیلیها میگفتند کلمات را حفظ میکنم اما به مرور متوجه شدند که این استعداد ذاتی است و هیچ تقلبی در آن نیست.
اکبری به اولین باری که خانوادهاش به استعداد وی پی بردند اشاره کرد و افزود: یک بار پدرم تا ساعت 2.5 یا 3 بامداد حدود 200 کلمه سخت را برای من گفت و من فورا این کلمات را برعکس خواندم و نوشتم. ابتدا به طور کامل و بی هیچ تمرینی کلمات فارسی و کردی را میتوانستم برعکس بخوانم و بنویسم، اما برای انگلیسی وقت بیشتری گذاشتم.
این دانشجوی رشته حقوق با بیان اینکه هیچ آموزشی برای این کار ندیده است، تاکید کرد: شمارههای تلفن را نیز تا یازده رقم میتوانم به سرعت برعکس کنم. بیشترین کلمهای که هر کسی از من خواسته برعکس بگویم «قسطنطنیه» بوده که من در کوتاه ترین زمان آن را به صورت «هینطنطسق» هم خواندم و هم نوشتم.
این جوان سرپل ذهابی گفت: ممکن است افراد دیگری هم در ایران باشند که بتوانند این کار را انجام دهند، اما من سرعت بسیاری در این کار دارم. نمیدانم این توانایی به زمینه ژنتیکی بستگی دارد یا خیر، اما جایی از من تست هوش گرفت و از 100 نمره 96 را گرفتم.
اکبری ادامه داد: از سال 91 شروع به معرفی این تواناییام به مردم و مسئولین کردم و پیگیر کارها بودم. این کار به نظر برخی مسئولین شهرستان خودم کار جالبی نبود و از همین رو تصمیم گرفتم آن را در بعد استانی و کشوری پیگیری کنم.
وی از پیگیری برای ثبت این استعداد و رکورد خود در گینس هم گفت و خاطرنشان کرد: ظاهرا نماینده گینس در زمان خاصی به ارومیه میآید و قرار شده به من اطلاع بدهند که آنجا حاضر شوم، اما برای این کار به گفته برخی مبلغ زیادی نیاز است که از مسئولین تقاضا دارم برای پرداخت آن به من کمک کنند.
این جوان کرمانشاهی تصریح کرد: هنوز نمیدانم میتوانم از این استعداد جایی استفاده کنم یا نه و کاربرد دقیق آن چیست.
اکبری همچنین از تهیه کلیپی خبر داد که در آن سرود ملی را برعکس کرده و خوانده است.
وی یادآور شد: هیچ وقت از این توانایی سوءاستفاده نکردم و با کمک آن در زمان مدرسه و دانشگاه تقلب نکردهام. از مسئولین خواستارم حمایت بیشتری از بنده داشته باشند تا بتوانم این استعداد منحصر به فرد را جایی ثبت کنم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد