به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی در یک واقعه پزشکی نادر این بار در کشور بنگلادش یک نوزاد با دو سر بدنیا آمده است.
گفتنی است، این دوقلوهای به هم چسبیده تنها در سر از هم جدا هستند اما سایر قسمتهای بدن آنها کاملا یکسان است.
بررسیها نشان میدهند، پزشکان فرم نادری از بیماری «Parapagns Dicephlic» را در این نوزاد شناسایی کردهاند که تنها یک دوقلو از هر 100 هزار تولد را تحت تاثیر قرار میدهد.
این کودک دو سر یک دختر است و در منطقه «Brahmanbaria» بدنیا آمده و به دلیل مشکلات تنفسی در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانی به سر میبرد.
خانواده این کودک بسیار فقیر هستند و پزشکان زنده ماندن این کودک را تنها 20 درصد میدانند.
کارشناسان اعتقاد دارند این اتفاق در اثر مشکلات سلولی در دوران لقاح است و به شدت در آسیای شرقی و جنوب شرقی و همینطور آفریقا تولد نوزاد با این وضعیت بیشتر از سایر کشورهای جهان به چشم میخورد.
در سالهای اخیر موارد متعددی از تولد دوقلوهای به هم چسبیده در جهان مشاهده شده است که از جمله تولد کودکی به «کایرون» در سال 2008 در بنگلادش است که پس از تولد جان خود را از دست داد.
همینطور در سال 2009 در کشور انگلستان یک زن دو فرزند دوقلوی پسر به هم چسبیده با یک بدن بدنیا آورد که تنها 32 دقیقه پس از تولد زنده ماندند.
در سال 2014 نیز یک زن فقیر در کشور هندوستان یک نوزاد دو سر با یک بدن واحد بدنیا آورد که نوزاد این مادر تنها 20 روز پس از بدنیا آمدن زنده ماند.
یکی از معدود موارد زنده ماندن دوقلوهای به هم چسبیده در جهان دو خواهر دوقلو با یک بدن اما دو سر به نامهای «ابیگلز» و «بریتنی هنسل» در ایالات متحده هستند که در حال حاضر 25 ساله هستند و تحت نظارت مراقبتهای پزشکی تا به حال زنده ماندهاند.
پزشکان اعلام کردهاند در بسیاری موارد دو قلوهای بدنیا آمده دچار این اختلال در اثر مشکلات تنفسی و یا عملکرد ضعیف قلب جان خود را از دست میدهند.
دوقلوهای هنسل در حال حاضر در رسانههای جهانی به شخصیتهای مشهوری تبدیل شدهاند.
در کشورهای آسیای شرقی بر اثر خرافات اغلب تولد این نوع کودکان به نوعی معجزه و اعتقاد به داشتن نیروهای ماورای طبیعه معنا میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد