این در حالی است که مهلت ثبتنام درخواست شرکت در جشنواره فیلم فجر امروز به پایان میرسد و صاحبان آثار باید تیزر 3 دقیقهای فیلمهایشان و عکسهای صحنه را به دبیرخانه تحویل دهند.
به گزارش جامجم، کمتر از60روز دیگر به آغاز جشنواره فیلم فجر باقی مانده و با فرارسیدن 12 بهمنماه، فیلمسازان جوان و پیشکسوت در رقابتی فشرده و نفسگیر برای دریافت سیمرغ بلورین در رشتههای مختلف گردهم میآیند. فرآیند ثبتنام شرکت در جشنواره فیلم فجر امروز به پایان میرسد و فیلمسازان و تهیهکنندههای متقاضی در این رویداد باید برای حضور در آن اعلام آمادگی کنند.
کار دقیقه 90
برای اطلاع از اینکه چه فیلمسازان و تهیهکنندههایی فرم درخواست شرکت در جشنواره را تکمیل کردهاند و قرار است چه فیلمهایی را در این دوره ببینیم، ابتدا به سایت جشنواره و قسمت فهرست شرکتکنندگان مراجعه کردیم، اما هنوز اطلاعاتی در این بخش وجود ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه و ستاد اجرایی این رویداد تماس گرفتیم، اما اعلام شد که برخی صاحبان آثار تا روز گذشته فرم شرکت در جشنواره را پرکردهاند، اما از آنجا که ما ایرانیها معمولا کارهایمان را به دقیقه 90 و لحظات پایانی موکول میکنیم، بسیاری از تهیهکنندهها و فیلمسازان هم امروز و در آخرین روز تصمیم به ثبتنام میگیرند. برای همین مدیران جشنواره انتشار اسامی فیلمها و کارگردانان متقاضی و اطلاعرسانی بیشتر در این خصوص را طی روزهای آینده انجام خواهند داد. با این حال باتوجه به اخبار تولیدی که در ماهها و روزهای گذشته اطلاعرسانی شده و برخی از آنها هم در همین صفحه منعکس شده است، حدس اینکه چه فیلمسازان و چه فیلمهایی به احتمال قوی در سیوچهارمین جشنواره فیلم فجر حضور خواهند داشت، کار سخت و پیچیدهای نیست.
چهرهها در راه جشنواره
مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی، دو کارگردان پیشکسوت که سال 48 با ساخت دو فیلم قیصر و گاو، آغازگر دو جریان سینمایی متفاوت در سینمای ایران بودند، گویا امسال هم در جشنواره فیلم فجر حضور خواهند داشت. کیمیایی مشغول ساخت «قاتل اهلی» است و مهرجویی هم میخواهد قسمت دوم سنتوری را با نام «سنتوری، مرد پاییزی» به جشنواره برساند. این دو هنرمند دو دوره قبل با دو فیلم در جشنواره فجر حضور داشتند که با استقبال چندان خوبی مواجه نشد؛ کیمیایی با «متروپل» و مهرجویی با «اشباح» نتوانستند موفقیت سالهای دورشان را تکرار کنند.
ابراهیم حاتمیکیا فیلمساز شناخته شده سینمای انقلاب و دفاع مقدس هم امسال با فیلم «بادیگارد» بار دیگر نظرها را به خود جلب خواهد کرد و از همین حالا یکی از گزینههای اصلی دریافت جوایز خواهد بود. براساس شنیدهها کسانی که در نمایشهای محدود و خصوصی سکانسهایی از این فیلم با بازی پرویز پرستویی را دیدهاند، اذعان به جذابیت و موفقیت تحسینبرانگیز این فیلم دارند.
مسعود دهنمکی هم امسال با رسوایی2 به جشنواره میآید؛ فیلمی که قسمت اول آن با بازی اکبر عبدی و الناز شاکردوست همچون همه کارهای این فیلمساز با استقبال بالای تماشاگران روبهرو و از فروش بالا برخوردار شد. عبدی اینجا هم نقش اصلی را بازی میکند و سحر قریشی هم نقش اول زن را به عهده دارد.
ابوالقاسم طالبی که نمایش آخرین ساختهاش، «قلادههای طلا» یکی از جنجالیترین فیلمهای تاریخ جشنواره فیلم فجر را رقم زد، این روزها در حال آمادهسازی تازهترین اثرش، یتیمخانه ایران است که داستان آن در فضایی تاریخی میگذرد.
حضور اصغر فرهادی با فیلم فروشنده قطعا یکی از ویژگیهای دوره پیشروی جشنواره فیلم فجر است. فیلمی که شهاب حسینی و ترانه علیدوستی نقشهای اصلی آن را بازی میکنند و قصه زوجی را روایت میکند که به خانه جدیدی نقل مکان میکنند، اما پس از مدتی متوجه بدنامی این خانه میشوند.
سیوچهارمین جشنواره فیلم فجر به دبیری محمد حیدری از 12 تا 22 بهمن برگزار میشود.
فهرست درگوشی فیلمسازان
برخی کارگردانان شناختهشده دیگری که بر اساس گزارش خبرنگار ما برای شرکت در جشنواره فیلم فجر ثبتنام کردهاند یا امروز اعلام آمادگی خواهند کرد، این افراد هستند: کیومرث پوراحمد (کفشهایم کو)، کمال تبریزی (امکان مینا)، نرگس آبیار (نفس)، پرویز شهبازی (مالاریا)، رضا میرکریمی (دختر)، رامبد جوان (نگار)، رضا عطاران (دراکولا)، فرزاد موتمن (آخرین بار کی سحر رو دیدی؟)، بیژن میرباقری (ربوده شده)، محمدعلی سجادی (تمرینی برای اجرا)، پیمان قاسمخانی(پلیس بازی)، بهروز شعیبی (سیانور)، مجید برزگر (یک شهروند کاملا معمولی)، تینا پاکروان (نیمه شب اتفاق افتاد)، هومن سیدی (خشم و هیاهو)، فریال بهزاد (حریر)، بهنام بهزادی (وارونگی)، محمدعلی نجفی (پرسه در شهر لاجوردی).
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب