هم سازمان نظام پزشکی و هم جامعه پزشکی از بروز این اتفاق تلخ، ناراحتند و احساس شرمندگی میکنند، زیرا یک پزشک و پرستار بی اخلاق با آبروی جامعه خدوم پزشکی بازی کرده و اخلاق پزشکی را در یک بیمارستان دولتی زیرسوال برده است البته لکه دار کردن خدمات صادقانه جامعه پزشکی از سوی این متخلفان، قطعا بی پاسخ نخواهد ماند و ما با خاطیان این واقعه بیسابقه برخورد میکنیم.
جامعه پزشکی باید مدافع مردم باشد و از بیماران حمایت کند، اما اینکه پزشکی وظیفه اخلاقیاش را فراموش کند و احساسات عمومی را جریحهدار کند، خطایی است که قابل چشمپوشی نیست.
نباید از خاطر برد که در هر شغلی، امکان فعل بیاخلاقی وجود دارد و جامعه پزشکی هم از این موضوع مستثنا نیست. در همه مشاغل نیز افرادی وجود دارند که اشتباهی آن شغل را انتخاب میکنند و به الزامات حرفه شان پایبند نیستند.
در شغل پزشکی که با جان و آبروی مردم سروکار دارد، وظیفهای خطیر بر دوش پزشک قرار دارد و حتی خیلی نمیتوان پزشکی را یک شغل به حساب آورد، زیرا ما فقط برای کسب درآمد کار نمیکنیم.
توقع جامعه از پزشکان بسیار بالاست و از ایام قدیم نیز همواره پزشکان در زمره شهروندان مقبول و معتمد جامعه بودهاند. حال وقتی یک پزشک به این الزامات حرفهاش پایبند نباشد و خود را در برابر سلامت جسم و روح بیمار مسئول نداند، این موضوع به آن معناست که آن پزشک، حرفهاش را اشتباهی انتخاب کرده و به اشتباه پزشک شده است.
در ماجرای پزشک خمینی شهر نیز سازمان نظام پزشکی بهشدت پیگیر ماجراست و با خاطیان این پرونده، برخورد خواهد کرد.
در صورتی هم که جرم رخ داده در این پرونده غیراخلاقی به تائید نهایی برسد، بی گمان هم پزشک و هم کادر درمانی که در این تخلف دست داشتهاند، از داشتن مطب محروم شده و تا مدت زمانی معین از کار پزشکی تعلیق خواهند شد.
دکتر ایرج خسرونیا - رئیس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی کشور
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد