به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» که کاری از گروه تغذیه و سلامت شبکه رادیویی سلامت است، با حضور مهندس حدادی، دکترای صنایع غذایی به موضوع « تفاوت نان های سنتی و فانتزی » می پردازد.
این برنامه درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی که، ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
یادآور می شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه تقدیم شنوندگان می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد