به گزارش جام جم کلیک ، ممکن است گوگل در زمینه جستجوی سلطان کنونی در میان تمامی صفحات جستجوگر در اینترنت باشد اما، در زمینه ابزار های ارتباطی آنچنان مسیر صحیحی را در پیش نگرفته و با قطعیت می توان گفت که شکست های پیاپی در این زمینه از گوگل در ایجاد بستر های ارتباطی یک بازنده ساخته است. ابزار های نظیر Google+، Google Chat و حتی Hangouts که ابزارهای مختلف گوگل برای ارتباط بوده اند از خیلی وقت پیش تا کنون همراه کاربر ها هستند.
اصلا جای تعجب نیست اگر بشنویم که گوگل پیشنهاد ۱ میلیارد دلاری به مدیر عامل تلگرام بدهد. دیروز در جراید روسی زبان شایعه ای خوانیدم که گوگل به ازای همکاری یک ساله با اپ تلکرام حاضر است یک میلیارد دلار پرداخت کند!
تلگرام می گوید که روزانه بالغ بر ۱۰۰ هزار کاربر فعال دارد و عمده تمرکز این برنامه پیام رسان بر روی خفظ حریم خصوصی کاربر هاست و در ضمن به عنوان یکی از پیشرو ها در زمینه سیستم های تعاملی نوشتاری “bot” ها شناخته میشود.
در گفتگویی که خبرنگار TNW با یکی از مدیران ارشد تلگرام داشته اعلام شده است که جریان و خبر این پیشنهاد یک شایعه محض است و کاملا از سوی تلگرام کذب اعلام شده است و تاکنون هیچ مذاکره ای میان گوگل و تلگرام راجع به این جریان روی نداده است.
راجع به جزییات از روش درآمدی تلگرام منابع موثقی در دسترس نیست ولی خوب میدانیم که این اپ به خوبی توانسته در مقابل اپ قدرتمندی همچون Whatsapp قد علم کند. در مقابل واتساپ هم بیکار ننشسته و به تازگی رمزنگاری خاص خودش را به اپ گفتگویش اضافه کرده است.
بدون شک اگر چنین شایعه ای صحت داشته باشد می تواند از تلگرام با پشتیبانی گوگل یک ابزار همگانی و فراگیر بسازد که هیچ رقیبی نداشته باشد.
منبع: نت نوشت
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت