به گزارش جام جم آنلاین ، پژوهش ها نشان می دهد افرادی که به طور منظم وعده های غذایی شان را رعایت می کنند افراد سالمی هستند.افرادی که وعده شام را به آخر شب موکول می کنند معمولا در معرض انواع بیماری های جسمانی هستند.
دانشمندان دانشگاه کینگز لندن در یک مقاله که نتایج بررسی آن در مجله انگلیسی تغذیه به چاپ رسید به این مهم دست یافتند که عادات غذایی و رعایت دستورالعمل های غذایی تاثیر بسزایی در افزایش یا کاهش بیماری ها دارد.
همچنین این محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که به طور نامنظم غذا می خورند به دیابت نوع 2، فشار خون بالا و چاقی مبتلا می شوند.
در تحقیقی دیگر ذکر شده افرادی که چاق هستند و وعده های غذایی شان نامنظم است و به استعمال دخانیات عادت دارند در معرض بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 قرار دارند.
یکی از اساتید دانشگاه کالج لندن گفت:به نظر می رسد برای داشتن یک جسم سالم باید وعده صبحانه را کامل میل کرد همچنین در وعده ناهار باید مثل یک شاهزاده رفتار کرد و در وعده شام به مثابه یک فقیر غذا خورد.این قانون جزو قوانین طلایی یک رژیم غذایی سالم توصیه می شود.
در حالیکه اغلب افراد تصور می کنند در همه وعده های غذایی باید مواد غذایی پرانرژی مصرف کنند. شواهد نشان می دهد مصرف کالری زیاد هنگام غروب افراد را با چاقی و اضافه وزن رو به رو می کند. در حالیکه افراد می توانند در وعده صبحانه بیشترین کالری را دریافت کنند بدون اینکه نگران چاقی باشند.
منبع:شبکه مجازی آستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با سلام و درود
شام در صورتیكه غذای سنگین و مصرف كالری زیادو دیر وقت شب باشدكه خیلی ها عادت دارند مضرات زیادی دارد كه در در گزارش فوق اشاره شد باضافه موجب خوب نخوابیدن افراد نیز میشود.توصیه میشود كه شام سبك و زمان شام حدود ساعت 6 تا 7 بعدازظهر باشد.برای بهتر خوابیدن شب خوردن یك لیوان شیر خوبست ضمنا نخوردن چای ،قهوه و شكلات در شب توصیه نمیشود زیرا كافیین دارند .صبحانه مهمترین غذا میباشد توصیه میشود كه كامل باشد زیرا افراد در روز سوخت انرژی بیشتر دارند.البته نوع و میزان غذا بستگی به شرایط افراد از نظر سن ،سلامت میزان فعالیت بدنی جسمی و فكری نیز دارد.كلا از پرخوری و غذاهای چرب شیرین و شور و فست فود ها،و كولاها،لازمست پرهیز نمود. صبحانه،ناهار و شام باید غذاهای خوب (با كیفیت) باشند
با ارزوی توفیق روز افزون