استاد دانشگاه ایندیانا میگوید: مکملهای منیزیم با توجه به سلامت و قیمت پایین میتوانند گزینهای مناسب برای کاهش خون در افرادی باشند که بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون هستند.
محققان دریافتهاند، مصرف 368 میلیگرم مکمل منیزیم در هر روز و به مدت سه ماه باعث میشود، فشار خون سیستولیک افراد تا دو میلیمتر جیوه کاهش یابد. فشار خون سیستولیک، بالاترین سطح و فشار خون دیاستولیک پایینترین سطح فشار خون است.
پس از تحقیقات بیشتر متخصصان دریافتهاند، مصرف 300 میلیگرم مکمل منیزیم در روز و به مدت سه ماه میتواند منجر به کاهش فشار خون و بیشترین میزان منیزیم موجود در خون شود. یافتههای محققان نشان میدهد، مکملهای منیزیم در بزرگسالان اثر ضدفشار خون دارد. به عبارت دیگر منیزیم به جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا کمک میکند.
مطالعات آزمایشگاهی دیگر هم نشان میدهد که منیزیم از تنگشدن رگهای خونی که میتواند منجر به افزایش فشارخون شود، جلوگیری میکند.
محققان متذکر شدهاند، منیزیم در شرایطی که یک فرد بهطور معمول منیزیم کافی از رژیم غذایی خود دریافت نمیکند، میتواند چنین تاثیری داشته باشد.
این مطالعه بر اهمیت رژیم غذایی سالم به عنوان یک استراتژی برای کمک به کنترل فشار خون ـ که مقدار توصیه شده منیزیم را برای بدن فراهم میکند ـ تاکید دارد.
منیزیم در غذاهایی مانند غلات سبوسدار، حبوبات، آجیل و سبزیجات برگدار یافت میشود. عوارض جانبی استفاده بیش از حد مصرف منیزیم معمول نیست، زیرا بدن مقدار بیش از حد آن را از طریق ادرار دفع میکند، اما افرادی که بیش از حد مکمل منیزیم استفاده کنند، ممکن است دچار اسهال، تهوع و درد شکم شوند.
منبع: FOXNEWS
مترجم: آتنا حسنآبادی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب