به گزارش جام جم آنلاین از ساینس دیلی، محققان دانشگاه های آکسفورد و یو سی ال ای موفق به شناسایی بخشی از مغز شدند که مسئول سخاوت، بخشندگی و احساس همدردی با سایرین است. این بخش از مغز قشر کمربندی قدامی «subgenual» نام دارد.
رفتارهایی نظیر بخشش و همدردی علاوه بر اینکه تاثیر مثبتی در جامعه دارد، به خود فرد نیز کمک می کند احساس رضایت بیشتری از زندگی داشته باشد و کمتر در معرض بیماری های روحی و افسردگی قرار بگیرد.
اینکه چرا برخی افراد همواره در صدد کمک به دیگران و خیرخواهی هستند و برخی دیگر درست در نقطه مقابل قرار دارند، همواره برای متخصصان جای سوال بوده است؛ تا اینکه محققان با شناسایی بخشی از مغز به این سوال پاسخ دادند.
عکسبرداری MRI داوطلبان علاوه بر شناسایی بخش مربوط به سخاوت و همدلی نشان می دهد افراد گزینه هایی را که به دیگر خیر می رساند، بسیار سریعتر از مواردی که برای خودشان مفید است یاد می گیرند. این مطالعه همچنین نشان می دهد قشر کمربندی قدامی «subgenual» در افراد سخاوتمند، خیرخواه و دلسوز، فعالتر است.
نتایج این مطالعه در درمان رفتارهای ضد اجتماعی بیمار به روانشناسان و روانپزشکان کمک می کند و اطلاعات ارزشمندی را در زمینه درمان افسردگی در اختیار متخصصان قرار می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب