به گزارش جام جم آنلاین ، گفتنی است رابط کاربری واتس اپ برای مکالمه تصویری چندان تفاوتی با دیگر نمونه ها از جمله فیس تایم، اسکایپ، فیسبوک مسنجر و Duo ندارد، و صرفاً چهره دو طرف گفتگو و چند گزینه کنترلی برای تغییر وضعیت پنجره یا فعالسازی دوربین پشتی در آن تعبیه شده.
با این حال، جالب است که افزودن این قابلیت کاربردی به واتس اپ بیش از 7 سال به طول انجامید، نکته ای که رویکرد محتاطانه این کمپانی در توسعه اپلیکیشن را نشان می دهد. برنامه پیام رسان مورد بحث در سال 2009 عرضه شد، اما چت گروهی دو سال بعد به آن راه پیدا کرد، و چهار سال بعد نیز به تماس صوتی مجهز گشت. به هر صورت سال 2016 را می توان دوران پرباری برای واتس اپ به شمار آورد، شرکتی که در سال 2014 به مبلغ 22 میلیارد دلار توسط فیسبوک خریداری شد. در سال جاری شاهد عرضه نرم افزار دسکتاپ، رمزنگاری دوسویه پیام ها، و توانایی نوشتن یا ترسیم روی عکس ها بودیم.
این کمپانی قصد دارد داده های ارتباطی کاربران را با محتوای فیسبوک ترکیب نماید تا بالاخره پلتفرم گفتگوی رایگان را به کسب و کاری سودآور بدل کند، اما اتحادیه اروپا با این موضوع شدیداً مخالف هستند.
به هر روی می توان اضافه شدن این قابلیت سودمند به واتس اپ را اقدامی مثبت در نظر گرفت، هرچند به نظر می رسد رقابت شدید در این حوزه باعث شده تا آنها به چنین کاری دست بزنند، ضمن اینکه بخش قابل توجهی از کاربران میلیاردی واتس اپ به اینترنت پرسرعت برای برقراری ارتباط تصویری دسترسی ندارند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد