به گزارش جام جم آنلاین، ازدواج یک سنت الهی است که در هر قوم و ملیتی با آداب و رسوم خود انجام میشود. در واقع وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنند مکمل همدیگر میشوند تا با هم در زیر یک سقف پیمان زناشویی بسته و زندگی را شروع کنند. اما خواستگاری که اولین گام ازدواج است، آداب اصلی و اساسی دارد که صرفنظر از سنتها و رسوم هر قوم یا هر منطقه، در تمام خواستگاریها حاکمیت میکند.
در جای جای کشور ما رسم بر این است که در مرحله اول خواستگاری، دید و بازدید از طرف خانواده عروس و داماد انجام شود. البته در قدیم خواستگاریها به نوعی از طرف فامیل، همسایه، دوستان یا آشنایان صورت میگرفت، اما امروزه شرایط فرق کرده و علم و فناوری هم در خواستگاریها تاثیرگذار بوده است. لذا در اینجا میخواهیم به چند نکته در بهبود فرهنگ خواستگاری اشاره کنیم:
اول اینکه خیلی با تجملات به خواستگاری نرویم و همینطور خیلی هم تجملاتی پذیرایی نکنیم، به عبارتی چه خوب است که اولین دید و بازدید خواستگاری با یک گل ساده و پذیرایی معمولی شروع شود.
دوم اینکه شرایط امروزی اقتضا میکند که داماد حتما در مراسم خواستگاری حضور داشته باشد و بعد از کمی آشنایی، دختر و پسر باهم صحبت کنند و خواستههای همدیگر را برای شروع یک زندگی بدون خجالت در میان بگذارند.
سوم اینکه چه خوب است که بزرگان مسائل را خیلی ساده و منطقی و به دور از حواشی معمول، حل کنند. خیلی زیباست که بزرگترهای خانواده همدیگر را و بخصوص جوانان را در مسائل کمبود مالی و شروع اول زندگی درک کنند، زیرا آنها نیاز به حمایت دارند و نباید زندگی دو جوان را با مسائل غیر معقولانه اعم از مهریه کلان، جهیزیه سنگین و عروسی تجملاتی که تاثیری در خوشبختی زوج آینده هم ندارد، به بازی گرفت.
چهارم اینکه متاسفانه چشم و همچشمیهای امروزی، نفس ازدواج ساده را زیر سوال برده و ازدواج جوانان را با چالش و مشکلات بسیاری همراه ساخته است. بیاید ریشههای غلط و نادرستی که باعث خدشهدار شدن فرهنگ اصیل ازدواج ایرانی شده و فرهنگ و سنتهای آن را کمرنگ کرده، از میان برداریم و با عقل و منطق و خوشنیتی درسایه توکل به خدای بزرگ، دست فرزندانمان را در دست یکدیگر گذارده تا با حمایت و کمک به آنها موجب خوشبختیشان شویم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یا فقط صرفا یك دلنوشته هستش؟؟؟
وقتی چیزی رو می خوایم منتشر كنیم و چاپ باید اعتبار داشته باشه