به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،به گفتۀ کارشناسنان، هیدروکسی استرولِ موجود در روغن زیتون، از تاثیر منفی مصرفِ بی رویۀ روغن حیوانی می کاهد. این ماده، خاصیت ضد اکسیده شدن دارد که برای ایمنی کبد، قلب و مغز مفید است.
دانشمندان، این یافته ها را پس از آزمایش بر روی موش های آزمایشگاهی به دست آوردند. در این آزمایش، موش ها به 4 گروه تقسیم شدند و فقط به یک گروه از آن ها، غذایی حاوی روغن حیوانی زیاد به همراه روغن زیتون داده شد. آنگاه پس از 12 هفته، از خون این موش های آزمایشگاهی نمونه گیری شد.
بر اساس نتیجۀ آزمایش، میزانِ کلسترولِ موجود در خون موش هایی که در رژیم غذایی آن ها از روغن زیتون استفاده شده بود، افزایش نیافت در حالی که در بقیۀ گروه ها، میزان کلسترول بالا رفت.
کارشناسان بر این باورند که نتایج به دست آمده در این آزمایش، بر انسان نیز صدق می کند و به همین سبب دانشمندان، مصرف محصولاتِ حاوی هیدروکسی استرول را توصیه می کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: