
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
البته قرار نیست برای این کار از الماس طبیعی استفاده شود. سالهاست بشر به توانایی تولید الماس مصنوعی دست یافته و از این ماده برای کارهایی نظیر برش و حفاری استفاده میکند. البته فرآیند تولید الماسهای مصنوعی با هم تفاوت دارند و محصول خروجی هر یک از این فرآیندها نیز از نظر ساختار و ویژگیهای فیزیکی یکسان نیست.
این شرکت نوآور اعلام کرده قصد دارد لایهای به قطر چند میکرون (چندهزارم میلیمتر) از الماسهای بسیار ریز را به صورت روکشی درآورد تا با قرارگیری آن روی صفحه نمایشگر گوشی هوشمند، از آن در برابر ضربه و خراش حفاظت شود.
مطالعهای که حدود دو سال پیش در ایالات متحده به انجام رسید، نشان داد صفحه نمایشگر گوشی یکسوم از کاربران تلفن همراه در ایالات متحده شکسته است. جالب اینجاست که حتی بعضی از آنها با وجود آسیبهای ناشی از این شکستکی نظیر بریده شدن انگشت، همچنان از همان گوشی با صفحه شکسته استفاده میکنند.
با اینکه تاکنون فناوریهایی نظیر گوریلا گلس برای حفاظت هرچه بیشتر از صفحه نمایشگر گوشی به بازار آمده، اما این روکش الماس ظاهرا مقاومتی بسیار بالاتر از این فناوریها دارد.
براساس گزارش اعلام شده، میزان مقاومت این روکش حتی از لایه بلور یاقوت کبود که شرکت اپل در ساعتهای هوشمندش استفاده میکند نیز بیشتر است.
با این وجود، هنوز جزئیات بیشتری در مورد قیمت، زمان عرضه یا شیوه توزیع این روکش الماسی اعلام نشده است. درواقع هنوز مشخص نیست آیا قرار است شرکتهای تولیدکننده گوشیهای هوشمند از این فناوری استفاده کنند یا اینکه مشتریان باید خودشان آن را بخرند و روی صفحه نمایشگر گوشی خود قرار دهند.
منبع: Scientific American
مترجم صالح سپهریفر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد