به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، دندان درد شدید معمولاً به دلایل مختلفی از جمله وجود حفره در دندان، آسیب دیدگی عصب، عفونت لثه و حتی فک بوجود میآید و تنها درمان اصلی آن مراجعه به دندانپزشکی و انجام مراحل درمانی است.
اهمیت ندادن به بهداشت دهان و دندان و بروز عفونت و التهاب در این بخش از بدن میتواند سبب گسترش عفونت به سایر قسمتهای بدن و حتی آسیب به قلب و بروز سرطان شود به همین دلیل درد دندان را باید جدی بگیرید.
راهکارهای موقتی و اورژانسی دندان درد
دهانشویه با آب نمک: مقداری نمک را در آب ولرم ریخته و به خوبی به هم بزنید و سپس به عنوان دهانشویه از آن استفاده کنید.
پراکسید هیدروژن: این ماده هم با وجود سوزانندگی میتواند در صورت رقیق شدن با آب دندان درد در شما را کاهش دهد.
وانیل: این ماده اصلی تشکیل دهنده بستنی میتواند برای کاهش درد دندان بسیارمفید باشد، مقداری وانیل را برروی گلوله پنبه بهداشتی ریخته و آن را برروی دندانی که دچار درد است بگذارید تا درد آن فروکش کند، روغن درخت چای نیز همین اثر را بر کاهش درد دندان میگذارد.
سرکه سیب: این ماده خوشمزه غذایی هم میتواند درد دندان را تسکین دهد برای این منظور یک پنبه را به مقداری سرکه سیب آغشته کنید و آن را برروی دندان آسیب دیده قراردهید و پس از مدتی دهان خود را با آب گرم شستشو دهید.
از دیگر موادی که با جویدن آنها میتوانید درد دندان خود را برای مدتی کنترل و مهار کنید میتوان به خوراکی هایی، چون سیر، سیب زمینی، سبزی نعناع، ریشه زنجبیل، پیاز، خیار و جویدن فلفل اشاره کرد.
یکی از درمانهای قدیمی برای رفع دندان درد استفاده از روغن میخک به تنهایی یا همراه با آب به عنوان دهانشویه است.
البته استفاده از میزان زیاد میخک مناسب نیست، زیرا گیاهی سمی است.
استفاده از چای رقیق به عنوان دهانشویه، گذاشتن کیسه یخ روی صورت و درنهایت استفاده از آسپرین بر روی دندانی که درد میکند از جمله دیگر راه حلهای خانگی برای کنترل این التهاب است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد