حضور پر رنگ ایران در فهرست برترین خوراک‌های جهان با گوشت بره

ببینید | در ستایش آبگوشت!

ترفندهای آشپزی

اگر آبگوشت‌تان سوخت به آن شکر اضافه کنید!

هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید.
کد خبر: ۱۱۳۰۹۱۰
اگر آبگوشت‌تان سوخت به آن شکر اضافه کنید!

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید.

می توانید مقدار خیلی کمی به آن شکر اضافه کنید چرا که شکر موجب از بین بردن مزه سوختگی میشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها