ترفندهای آشپزی

از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می‌کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی‌دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن‌ها خارج شود.
کد خبر: ۱۱۳۱۵۹۵
از روغن مانده استفاده نکنید

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، می‌توانید برای امتحان فسنجان را یک بار با گردوی تازه درست کنید و بار دیگر با گردویی که مانده است. روغن‌، گردو و کره نباید در معرض اکسیژن و تابش نور مستقیم خورشید قرار داشته باشند.

کره و گردو را در فریزر نگهداری کنید و روغن گردو را در یخچال بگذارید. روغن نباتی را می‌توانید در کابینت نگهداری کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها