، فعالیتهای ستاد پیشگیری از مصرف دخانیات در مدارس (پاد) که زیر نظر وزیر آموزش و پرورش تشکیل شده بود به گفته مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی این وزارتخانه با گیر افتادن در چرخهای بوروکراسی معیوب سازمان مدیریت ، متوقف شد.
در شرایطی که همه مسوولان از گرایش دانش آموزان به سیگار و مواد مخدر اظهار نگرانی کرده و مرتبا اعلام می کنند که 17.8 درصد دانش آموزان در معرض مصرف سیگار ، 4.6 درصد تا حدود زیادی در معرض مصرف سیگار ، 13.3 درصد در معرض خطر مصرف مواد مخدر و 15.8 درصد در معرض خطر مصرف الکل هستند ، متاسفانه طرحهای پیشگیرانه ای چون ستاد «پاد» که به منظور پیشگیری جدی و عملی از افتادن دانش آموزان در دام سیگار و اعتیاد ، زیر نظر وزیر آموزش و پرورش تشکیل شده بود ، همچون برخی طرحهای دیگر به علت درگیری با مشکلات اعتباری و مالی برای تحقق برنامه های خود، باز ناکام ماند. به گزارش ایسنا این در حالی است که هم اکنون فضای زندگی و محله 7.5 درصد دانش آموزان کاملا ناسالم و فضای زندگی 43.5 درصد دانش آموزان در حد متوسط است ضمن این که شاهدیم قبل از تغییر الگوی مصرف به سمت مواد مخدر شیمیایی ، 95 درصد پسران و 5 درصد دختران آلوده به مواد مخدر سنتی بودند و هم اکنون 30 درصد دختران و 70 درصد پسران مواد مخدر شیمیایی مصرف می کنند. جدای از این موارد ، چندی پیش بود که در خصوص افزایش شیوع «پان» - مخدر خوشبو کننده دهان - بین جوانان و دانش آموزان هشدار داده شد.
اعتباری به ستاد «پاد» آموزش و پرورش اختصاص نیافت
به گزارش وزارت آموزش و پرورش محسن فریدی ، مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش وپرورش با اعلام این خبر اذعان کرد: یکی از وظایف تشکیل ستاد پیشگیری از استعمال دخانیات (پاد) در محیطهای آموزشی ، جلوگیری از مصرف هر گونه ماده دخانی یا مخدر بوده است که متاسفانه هم اکنون دچار مشکلات اعتباری و مالی برای تحقق برنامه های خود است . وی افزود: به رغم دستور رئیس جمهور تاکنون هیچ اعتباری از سوی سازمان مدیریت به ستاد پاد اختصاص نیافته است.