دکتر پدرام فدوی اظهار کرد: آلودگی محیطی که در صدر آن آلودگی هوا و غذاست و همچنین آلودگی ناشی از کودهای شیمیایی از عوامل خطر اصلی در بروز سرطان است که البته تغذیه نامناسب و کیفیت بد زندگی نیز در ایجاد این بیماری اثرگذار است.
چاقی نیز یکی از فاکتورهای خطر ابتلا به بسیاری از سرطانهاست، همچنین با مصرف رژیم غذایی مناسب همچون مصرف میوه و سبزیجات فراوان و کنترل استفاده از روغنهای نامناسب میتوان تا حد زیادی از ابتلا به سرطان پیشگیری کرد. / جامجم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد